HOROSCOP RUNE 14-20 februarie: Capricornii câștigă pe toate planurile, Scorpionii primesc bani

Adisa Codruț |
Data publicării:
Horoscop, zodii
Horoscop, zodii

HOROSCOP RUNE 14-20 februarie. Numerologul Mihai Voropchievici a făcut previziuni pentru toate zodiile pentru săptămâna viitoare.

HOROSCOP RUNE 14-20 februarie. Previziunile numerologului Mihai Voropchievici:

Berbec - Berbecul trebuie să fie calm şi să se liniştească. Totul se rezolvă, dar trebuie să aibă răbdare. Surprizele plăcute vine doar pentru cei care ştiu să aştepte.

Taur - Taurii sunt puţin daţi peste cap pentru că nu ştiu dacă să înceapă sau nu. Săptămâna următoare pot începe o viaţă nouă. 

Gemeni - Intră într-o săptămână de protecţie divină. Sunt protejaţi împotriva tuturor răutăţilor, a oamenilor cu ochi cu deochi şi cu alte gânduri ascunse. Tot au fost încercaţi de la începutul anului. 

Rac - Racii sunt puşi pe scandal, dar pe un scandal mare. De multe ori, când nu le merg lucrurile, trebuie să dea vina pe cineva. Trebuie să se mobilizeze şi să mai tacă din gură şi să nu mai facă atât de mult scandal.

Leu - Are o săptămână în care trebuie să aibă forţă şi tărie. Să treacă peste nişte probe şi încercări.

Scorpion - Veşti bune, cadouri surprize şi sume de bani importantă pentru Scorpioni.

Capricorn - Pentru săptămâna viitoare, Capricornii sunt pe cai mari. Câştigă pe toate planurile.

Vărsător - Intră pe o pojghiţă de gheaţă foarte subţire. Au fost cam caustici, iar acum, trebuie să fie prudenţi pentru că le cam alunecă picioarele, potrivit Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel