Horoscopul afecțiunilor în funcție de zodie, plus remedii miraculoase

Semnul zodiacal arată mult mai mult decât credem. Potrivit astrologilor, zodia poate indica, de asemenea, la ce fel de probleme este expusă pielea fiecăruia dintre noi. Iată ce spune horoscopul „dermatologic“ despre problemele de frumusețe la care sunt predispuse zodiile și remediile miraculoase.

Majoritatea populației consideră că semnul zodiacal determină caracterul unei persoane și comportamentul acesteia în diferite situații. Dar poate fi mai mult! Se pare că există o legătură puternică între semnul zodiacal sub care te-ai născut și problemele de frumusețe cu care te-ai putea confrunta. 

De asemenea, zodiile arată că fiecare nativ reacționează într-un mod unic la anumite situații și acest lucru provoacă diferite reacții în corp care sunt vizibile pe pielea noastră. Astrologii vă spun ceea ce este caracteristic semnelor horoscopului unui anumit element (foc, pământ, aer, apă) și oferă recomandări cu privire la remediile care vă ajută să faceți  față semnelor problemelor pielii.

Horoscop „dermatologic“: Problemele de frumusețe la care sunt predispuse zodiile 

 

Zodiile de Foc (Berbec, Leu și Săgetător): Inflamația pielii

Semnele de foc sunt asociate cu o motivație imensă și dorința de a atinge fiecare obiectiv stabilit. Cu toate acestea, cele trei semne zodiacale de Foc sunt uneori sunt supuse unor mari tensiuni. Berbecul, Leul și Săgetătorul sunt zodiile cel mai predispuse să experimenteze probleme ale pielii asociate cu pete, roșeață sau erupții cutanate.

Soluție: Este necesar să mâncați alimente care calmează pielea. În acest caz, medicii dermatologi recomandă rădăcină de lemn dulce sau castravete pentru a reduce roșeața. Dacă inflamația seamănă mai mult cu acneea, este recomandat să faceți un tratament local care conține acid salicilic sau peroxid de benzoil pentru a elimina rapid acneea.

Zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn): Porii astupați

Aceste semne sunt foarte responsabile prin natura lor și nu își vor lăsa niciodată treburile neterminate, indiferent de cât timp durează. Și, desigur, îngrijirea pielii lor nu se află în prim-plan, pot uita pur și simplu de îngrijirea ei. Ca urmare, problemele pielii apar sub forma unor pori înfundați. Această problemă devine mai gravă în timp și trebuie rezolvată cât mai repede posibil.

Soluție: Exfoliere bună a pielii acasă. Puteți aplica acid salicilic sau pulbere de bambus pentru a remedia problema. Este imperativ să vedeți un dermatolog pentru a vă prescrie un retinoid care va reduce porii înfundați pe termen lung. Nu uitați de produsele de gomaj.

Citește continuarea pe ȘTIRIDIASPORA.RO. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel