Imagini șocante la Spitalul Județean Ploiești. Pacientă: nici COVIDU nu stă în condițiile astea. Manager: am și declanșat o anchetă

Adisa Codruț |
Data publicării:
Imagine din Spitalul Județean Ploiești  FOTO: Facebook Selina Anton
Imagine din Spitalul Județean Ploiești FOTO: Facebook Selina Anton

O pacientă a Spitalului Județean Ploiești a descris experiența sa la Urgențe, la trei noaptea, atitudinea cu care a fost tratată și a postat câteva imagini șocante. Managerul unității spune a deschis o anchetă.

Selina Anton a scris pe Facebook cum a fost tratată la Urgențe și a postat câteva imagini. Mărturia ei o puteți citi mai jos:

”2021. Ploiești - Spitalul Județean, conditii? Să nu mai zic de atitudinea doctorilor și a asistenților... Doamne ferește să ți se facă rău în miezul nopții ca să le strici lor somnul de frumusețe. Fix cu aceste cuvinte am fost primită la recepția spitalului: “tu ce ai pățit, fetiță, la 3 dimineața?!”. Parcă mă și simțeam prost că mi-i s-a făcut rău:)). Doamne, îmi cer mii de scuze de deranj! Hai că plec acasă și vin după-amiază, e în regulă??? Să nu mai spun că erau pacienți ce aveau nevoie de ele, era un om lângă mine, aștepta de ceva timp, poate chiar de zeci de minute, să îl ajute, era cu mâna ruptă, gemea de durere, i se vedea efectiv osul ieșit prin piele, horor!

A fost, într-un final, ajutat”. Cred că făcea prea mult zgomot și era deranjant .. Doamnele asistente și doctore adunate toate la tv, era “la bloc”, desigur, orice era mai important de făcut decât să îi ajute pe bieții oameni. Anul 2021, ce să vrei mai mult?

Uită-te atent la poză! Vezi ce frumos e într-un spital European dintr-o țară așa emancipată cum e România?! Ieșiți, dragilor la vot... ieșiți, suntem foarte ajutați..

Trebuia să fac un set de analize unde necesita probă de urină. Aștept 30 de minute, era un pacient imobilizat ajutat de un cadru medical, în fine. “Hai, domnișoară, du-te la baie, da’ puneți masca ca lumea pe nas că avea diaree asta dinainte, te descurci tu cumva. Frumos.. frumoase vorbe, frumoasă atitudine, aveți toată stima și respectul. Vă felicit! Ne ajutați foarte mult, ce covid, mă? Păi, nici covidul nu stă în condițiile astea, de aici nu ieși cu covid, ci cu hepatita, cu alte enșpe mii de bolii, vă rog eu, nu covidul ne omoară, ci indiferența, nepăsarea, jegul și atitudinea asta de tot căcatul!”.

Managerul unității medicale, doctorul Bogdan Nica declara, pentru Observatorul prahovean, că e la curent cu situația.

”Am și declanșat o anchetă internă. Vă asigur că se va lăsa cu sancțiuni dure! În maxim două zile se finalizează cercetarea și vă comunic deciziile. Nu rămâne așa! (...) Sunt de două luni și jumătate aici. Exact asta este situația, așa cum o vedeți în imagini. Criza sanitară a dus la un număr foarte mare de solicitări, oameni pe care nu am avut efectiv unde să îi ducem”, a afirmat managerul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel