În București se pregătește CARANTINA de weekend. Emilian Imbri: Haideți să o spunem direct! Aceste măsuri sunt firești

Cătălina Burghelea / 19 Martie 2021 / 16:13
Dr Emilian Ioan Imbri, manager al Spitalului Victor Babeș din Capitală. Foto: ASSMB
Dr Emilian Ioan Imbri, manager al Spitalului Victor Babeș din Capitală. Foto: ASSMB

Se ia în calcul scenariul ca mall-urile din București să se închidă în weekend, iar circulația după ora 18 să fie oprită. 

Emilian Imbri, managerul Spitalului Dr. Victor Babeș din București, cel care a spus, în urmă cu câteva zile, că Bucureștiul se va închide în perioada următoare, a comentat acest scenariu prezentat de Antena 3. 

"Capitala urmează să se închidă - era o idee a mea, era o previziune poate și sugeram, fără să mă adresez cuiva, că poate ar fi foarte bine să luăm și noi (ca țară) măsuri pe care alte țări din jurul nostru deja le-au luat. Faptul că sunt în discuție astfel de scenarii, abia acum aflu, nu am știut. 

Aceste măsuri nu că sunt absolut necesare, sunt firești, adică este ceea ce se întâmplă peste tot și ce ar trebui să facă orice guvern. (...) Văd că, dacă până acum, tot discutam că din totalul infectaților, un număr se duce în spital, care ajunge la terapie intensivă și din acest total, un număr decedează, haideți să o spunem direct, se va ajunge la un număr de decese nu ca în Italia sau China, dar destul de mare. Aceste măsuri trebuiau luate mai demult, asta nu înseamnă să paralizezi economia unei țări. ", a precizat Emilian Imbri.  

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy