Instalație radiologică digitală de mamografie la Spitalul CF din Cluj

Adisa Codruț |
Data publicării:
Dotări medicale noi la Spitalul CF Cluj  FOTO: Facebook Consiliul Județean Cluj
Dotări medicale noi la Spitalul CF Cluj FOTO: Facebook Consiliul Județean Cluj

Spitalul Clinic Căi Ferate din Cluj a primit 500.000 de lei de la Consiliul Județean pentru achiziționarea unui echipament destinat investigării afecțiunilor mamare.

Instalație radiologică digitală. Reprezentanții Consiliului Județean Cluj au alocat 500.000 de lei pentru dotarea Spitalului Clinic CF Cluj-Napoca cu un echipament medical ultramodern - o instalație radiologică digitală de mamografie.

Momentan, procedura de achiziție publică a aparatului se află în plină derulare.

"Necesitatea acestei investiții este justificată de faptul că instalația radiologică convențională de mamografie cu sistem de detecție ecran-film care există în prezent în cadrul Laboratorului și care deservește toate secțiile spitalului, răspunzând atât pentru solicitările interne cât și pentru pacienții cu bilet de trimitere, este veche și prezintă un grad avansat de uzură", se arată pe Facebook-ul Consiliului Județean Cluj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel