Irina Loghin s-a vindecat de COVID la 82 de ani cu o „poțiune magică”. „Doctorița mi-a spus: Mi-e și rușine să vă spun să părăsiți patul”

Adisa Codruț |
Data publicării:
Irina Loghin   Sursa foto: facebook.com/IrinaLoghinOficial
Irina Loghin Sursa foto: facebook.com/IrinaLoghinOficial

Irina Loghin, una dintre îndrăgite artiste de muzică populară din România, care de curând a împlinit vârsta de 82 de ani, a fost infectată cu COVID-19 și a fost asimptomatică.

Nu sunt mulți cei care știu că artista Irina Loghin este adepta unui stil de viață sănătos și echilibrat, acesta fiind principalul motiv pentru care arată și se simte atât de bine la vârsta ei.

Întrebată care este secretul pe care-l are pentru a se menține tânără la vârsta aceasta și care este ritualul ei zilnic, Irina Loghin a dezvăluit totul și a spus că prepară în fiecare dimineață o „porțiune magică” ce o ferește de orice boală și o ajută să se mențină în formă. Aceeași poțiune a ajutat-o și să treacă peste COVID-19 fără probleme, în ciuda vîrstei. 

„Am avut gustul și mirosul și niciun fel de durere. Nu m-am speriat. M-am speriat mai rău, că pe atunci te sunau cei de la DSP, trimiteau salvarea. Eram asimptomatică și m-am dus la Matei Balș să repet testul și a ieșit tot pozitiv. M-am internat, mi-am făcut toate analizele. Doctorița mi-a spus, a doua sau a treia zi: Doamna Loghin, mi-e și rușine să vă spun să părăsiți patul, v-au ieșit analizele perfecte, și am plecat acasă", a mai spus ea.

Rețeta „poțiunii magice” folosită de Irina Loghin o găsiți pe DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel