Joe Biden, președintele ales al SUA, vaccinat contra COVID-19

Dana Lascu |
Data publicării:
Joe Biden, vaccinat anti COVID-19. Foto: Print screen ABC News
Joe Biden, vaccinat anti COVID-19. Foto: Print screen ABC News

Joe Biden s-a vaccinat în fața camerelor de luate vederi. 

Președintele ales al Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, a făcut vaccinul Pfizer la Christiana Care Hospital din Delaware. Soția sa, viitoarea Primă Doamnă, Dr. Jill Biden, a fost vaccinată cu câteva ore înaintea sa.

Dr. Anthony Fauci, celebrul infecționist american, este așteptat să se vaccineze marți, potrivit Institutului Național de Sănătate din SUA, notează ABC News

Președintele Donald Trump nu a fost vaccinat, deoarece medicii au vrut să aștepte după ce a primit tratament cu anticorpi monoclonali în urma diagnosticului sou de COVID-19, a declarat luni chirurgul-șef american Jerome Adams.

„Medicii săi, cu care am vorbit, au dorit ca oamenii să înțeleagă că, dacă le-au fost administrați recent anticorpi monoclonali, FDA spune că ar trebui să aștepte câteva săptămâni înainte de a se vaccina", a spus Adams reporterilor. „Încă nu a fost vaccinat deoarece medicii lui l-au sfătuit să aștepte”, a spus acesta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel