Klaus Iohannis, de la ceremonie la spital. A fost operat

Dana Lascu |
Data publicării:

Președintele Klaus Iohannis, care a participat în această dimineață la o ceremonie în Parcul Carol, la Mormântul Ostașului Necunoscut, dedicat Zilei Armatei Române, a fost internat și operat.

Președintele Klaus Iohannis a ajuns de la ceremonie la spital. „Astăzi, 25 octombrie a.c., președintele României, domnul Klaus Werner Iohannis, a fost internat în Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila" (SUUMC), în vederea efectuarii unei intervenții minim invazive artroscopice la umărul stâng", au anunțat oficial reprezentanții unității medicale.

Operația a fost minim invazivă, recuperarea va fi rapidă

Dimineață, președintele participase la o ceremonie în Parcul Carol, la Mormântul Ostașului Necunoscut, dedicat Zilei Armatei Române.
Medicii au anunțat și ce tratament i-au prescris președintelui României.

Intervențiile minim invazive sunt ușor suportate de pacienți iar recuperarea este mult mai rapidă. 

„Intervenția a decurs fără probleme. Pacientul urmează tratament antialgic, antiinflamator și antibioterapie cu spectru larg, începând, încă din această seară, în post-operator, procedurile de recuperare fizică, conform protocolului aplicat în cazul unui astfel de tratament chirurgical", se arată în documentul citat.

„Anterior, domnul președinte al României a fost supus aceleași proceduri minim invazive artroscopice și pentru tratamentul afecțiunilor suferite la nivelul articulației umărului drept", mai precizează sursa citată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel