Lidia Fecioru: Cum să-ți îndeplinești orice dorință. Legea atracției e cheia

Dana Lascu |
Data publicării:
Cum să-ți pui o dorință ca ea să se împlineasacă. Foto: Ivan Dostal / Unsplash
Cum să-ți pui o dorință ca ea să se împlineasacă. Foto: Ivan Dostal / Unsplash

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru  spune că folosind în mod inteligent Legea atracției poți deveni arhitectul propriei tale vieți și-ți poți îndeplini orice dorință. 

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat care sunt regulile care ne pot ajuta să ne îndeplinim dorințele apelând la legea atracției:

„Problema este că în momentul în care ne punem o dorință, dacă avem cea mai mică îndoială, nu se va îndeplini. Dacă eu vreau să mă transform acum într-o milionară și spun 'vreau eu, dar...' este îndoiala mea.

Noi singuri ne tundem aripile de fiecare dată cu cea mai mică îndoială sau cea mai mică neîncredere în noi. Când omul vrea, tot Universul conlucrează la opera dorinței lui. Și asta e foarte important - să știm ce vrem, să știm cum vrem. să ne dorim.

Aici intervine Legea atracției. Spune cineva 'Mi-am găsit un soț așa cum mi-am dorit', pentru că ea și-a conturat, și-a creionat partenerul, cum să arate, cum să fie și Legea atracției i-a adus în viața ei o persoană așa cum și-a dorit”, a spus Lidia Fecioru, la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel