Lidia Fecioru, LEAC pentru infecţii urinare sau disfuncţii biliare: "Se bea câte jumătate de pahar, de trei ori pe zi, înainte de masă"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit leacul pentru infecții urinare sau disfuncții biliare. 

Potrivit bioenergoterapeutului Lidia Fecioru, planta de oregano are multiple beneficii pentru sănătate. Poate fi folosită în infecțiile urinare, pentru linişterea sistemului nervos. De asemenea, oregano este foarte bun și pentru cei care au tensiune foarte mare sau probleme cu plămânii. 

"Îl putem folosi de foarte multe ori în infecţiile urinare. Pentru bufeuri, pentru scăderea apetitului sexual, sunt oameni care au probleme cu respiraţia, pentru scăderea hiperacidităţii stomacale, pentru meteorism, pentru disfuncţia biliară.

Se ia un pahar de apă, se pun două linguriţe de oregano, se pune la fiert, se fierbe cinci minute, îl acoperim 30 de minute, îl stoarcem. Câtă apă a scăzut din cele 200 de mililitri, adăugăm la fel, să ajungă la 200 de mililitri.

Se bea câte jumătate de pahar, de trei ori pe zi, înainte de masă.

Foarte bun şi pentru cei care au avut probleme cu plămânii

 

E foarte bun inclusiv pentru linişterea sistemului nervos pentru că spuneam că tot ce ţine de plante aromate, toate fac parte din aromoterapie legat de sistemul nervos.

Ceaiul e foarte bun şi pentru cei care au avut probleme cu plămânii. Am văzut un tomograf după un COVID-19. Zici că sunt găuri prin care pătrunde lumina. Am întrebat de ce se vede aşa şi mi-a spus că acele găuri sunt de fapt trombi pe plămâni.

E foarte bun şi pentru tensiune, însă numai pentru cei care au tensiune foarte mare. Dacă facem tensiunea 18-20, putem bea ceai de oregano.

Noi, când spunem aceste lucruri, oamenii trebuie să înţeleagă. Nu înlocuim nicio formă de tratament, ba din contră, oamenii să meargă la medic să îşi ia tratamentul.", a spus Lidia Fecioru la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel