Extractul de coacăze negre accelerează arderea grăsimilor cu 200%. Efecte mai mari la femei
Fructul care arde grăsimile. Stimulează pierderea în greutate cu 200%. Oferă și protecție cardiacă.
75% dintre oameni suferă de intoleranță la lactoză, o afecțiune ce are trei forme.
Laptele este un aliment de bază, unul dintre puținele alimente care au și proteine, și glucide, și carbohidrați, 87% apă și toate mineralele de care are nevoie corpul uman. Studiile arată că aproximativ 75% din oameni nu au dezvoltat capacitatea de a produce lactaza - enzima care digeră lactoza - și suferă astfel de o formă de intoleranță la lactoză. Această intoleranță este mai frecvent întâlnită în cazul persoanelor non-Caucaziene și se manifestă prin: dureri abdominale, balonare, diaree și flatulență.
”Intoleranța la lactoză are trei forme. Este extrem de important de știut acest lucru. Este o intoleranță genetică, persoana respectivă de naște fără o enzimă care digeră lactoza, adică fără lactază. Intoleranța primară, în care persoana respectivă se naște cu o cantitată limitată de enzime, fapt care îi permite să consume lapte o perioadă de timp, dar în timp, în special la vârsta de adult nu mai tolerează lactoza, și intoleranța secundară, când intoleranța apare din cauza unor boli care distrug lactaza”, a explicat medicul Alecse Dițoiu, la ”Vorbește lumea”, de la PRO TV.
„De ce eliminăm laptele și produsele lactate din alimentație pentru că sănătatea noastră va avea de suferit, iar echilibrul nutrițional cu atât mai mult? Fie consumăm laptele fără lactoză, el de fapt, nu rămâne fără lactoză ci îi este adăugată enzima, cele două molecule sunt desfăcute astfel încât la consum să nu mai existe disconfort digestiv”, a precizat nutriționistul Mihaela Bilic, în cadrul aceleiași emisiuni.
În cazul în care cineva a descoperit că are intoleranță la lactoză îi este recomandată o pauză de trei luni, în special în ceea ce privește laptele proaspăt și apoi o reintroducere a produselor lactate, în mod progresiv, adică 125 ml de lapte în prima zi, apoi, la 2-3 zile această cantitate să fie dublată. ”Când consumăm laptele, mai ales în cazul unei intoleranțe sau a unei capacități scăzute de enzimă este bine să nu consumăm laptele pe burta goală”, a mai spus Mihaela Bilic.
Vezi și: Accelerarea metabolismului încetinit. CAFEAUA vine în sprijinul acestuia
Le combinăm cu proteinele, fibrele... adică legumele, pot să facă un bol în care se micșorează cantitatea de paste, vin multe legume pe lângă și în acest fel obținem o masă plină de nutrienți.
Pe deasupra putem pune fie somon, fie brânză, fie o altă carne, ulei de măsline presat la rece, mult oregano presărat și obținem un produs extraordinar de bine echilibrat din punct de vedere al indicelui glicemic.
Putem mânca pastele și la dietă, pentru că facem si sport și avem nevoie de energie pentru sport, așa că pastele pot să confere acest lucru, le consumăm cu o oră, două înainte de a merge la sală sau la activitatea sportivă, pentru că noi avem nevoie de carbohidrați, o viață keto. Aceste programe sunt folosite pe termen scurt. (Citește mai mult AICI)
Fructul care arde grăsimile. Stimulează pierderea în greutate cu 200%. Oferă și protecție cardiacă.
Cea mai bună băutură care spală și curăță ficatul gras.
Acest ceai te-ar putea ajuta să slăbești rapid, în mod natural. Reglează apetitul și provoacă arderea mai mare a grăsimilor.
Peștele care conține o cantitate importantă de Omega-3. Susține sănătatea oaselor și a inimii.
Acest ulei reduce semnificativ inflamația din organism. Pur și simplu mătură deșeurile.
Acest suc delicios scade glicemia și topește grăsimea. Previne și alte boli.
Un ceai vechi de secole face valuri în medicina modernă. Este plin de antioxidanți și previne bolile de inimă și diabetul.
Folosite de mii de ani, semințele de chia continuă să impresioneze prin potențialul lor nutritiv și versatilitatea lor în alimentație.
Un singur aliment care îți reglează tensiunea – și nu, nu e usturoiul!
Care sunt cele mai bune ceaiuri pentru femeile de peste 40 de ani. Iată cum să-ți echilibrezi hormonii în mod natural.
Cum transformi ceaiul obișnuit în medicament pentru răceală. Iată câteva trucuri simple cu efecte uimitoare.
Această legumă comună reduce glicemia cu până la 50%.