Uleiul care reduce inflamația din organism. Cercetătorii spun că ar putea fi secretul unei vieți mai sănătoase
Acest ulei reduce semnificativ inflamația din organism. Pur și simplu mătură deșeurile.
Cofeina din cafea este un drog care duce la dependență.
O ceașcă de cafea, fără zahăr, băută în a doua parte a zilei, nu este o problemă atât de mare pentru sănătate. Totuși, în locul cafelei și ceaiului chinezesc, sunt recomandate ceaiurile din plante.
Dacă nu te poți lăsa de cafea, iată o rețetă sănătoasă pentru a o înlocui!
Se rumenesc pe rând într-un vas de tablă neagră: două linguri de grâu, două lunguri de fasole uscată, o lingură de năut, o lingură de cicoare, trei linguri de orez. Se amestecă și se prăjesc foarte ușor în foarte puțin ulei de floarea-soarelui. Se lasă la răcit, după care se râșnesc. Pentru preparare se folosește o lingură cu vârf din produsul obținut la 400 ml de apă, lăsându-se la fiert timp de 10 minute. Nu se servește foarte fierbinte!
Această rețetă face parte din programul de sănătate al dr. Menrath, o excelentă carte de nutriție.
Acest ulei reduce semnificativ inflamația din organism. Pur și simplu mătură deșeurile.
Un singur aliment care îți reglează tensiunea – și nu, nu e usturoiul!
Acest aliment consumat dimineața îți stimulează creierul. Repară celulele neuronale.
Folosite de mii de ani, semințele de chia continuă să impresioneze prin potențialul lor nutritiv și versatilitatea lor în alimentație.
Fructul care îți curăță arterele și ține diabetul departe.
Un somn liniștit poate începe cu un simplu obicei de seară, bazat pe plante care te ajută să te relaxezi și să te eliberezi de stres.
Sucul răcoritor care accelerează arderea grăsimilor. Reduce glicemia, curăță intestinul și sprijină metabolismul.
Un ceai vechi de secole face valuri în medicina modernă. Este plin de antioxidanți și previne bolile de inimă și diabetul.
Ceaiul care șterge riscul de cancer hepatic. Curăță ficatul.
O plantă banală din grădină ar putea vindeca inflamațiile intestinale.
Cel mai sănătos suc pentru inimă. Până la de trei ori mai mulți antioxidanți decât ceaiul verde.