Sucul răcoritor care accelerează arderea grăsimilor. Reduce glicemia, curăță intestinul și sprijină metabolismul
Sucul răcoritor care accelerează arderea grăsimilor. Reduce glicemia, curăță intestinul și sprijină metabolismul.
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii nu mănâncă orice. Unele alimente, deși sunt delicioase, nu sunt incluse în meniul reginei.
Iată care sunt cele opt alimente de care regina Elisabeta nu se atinge.
1. Paste făinoase
Regina Elisabeta nu consumă paste făinoase și alte feluri de mâncare care conțin amidon. Deci, fără paste carbonara!
2. Cartofi
Regina Angliei nu mănâncă niciodată cartofi. La fel ca pastele făinoase, cartofii conțin amidon.
3. Friptura în sânge
În locul unei fripturi preparate rapid, în sânge, regina Elisabeta preferă carnea făcută pe grătar.
4. Ouă de găină
Pe masa reginei nu vor exista niciodată ouă de găină, ci doar ouă de prepeliță.
5. Ceapă și usturoi
Fără ceapă și usturoi atât la masă, cât și în mâncare.
6. Pâine cu coajă crocantă
Regina Angliei nu iubește pâinea cu coajă crocantă.
7. Legume și fructe nesezoniere
Fructele sau legumele nesezoniere nu au ce căuta în meniul reginei. Aceasta mănâncă aceste produse doar când este sezonul lor.
8. Banane întregi
La Casa Regală, să mănânci banana întreagă este considerat un lucru dizgrațios. De aceea, regina mănâncă bananele tăiate în bucățele, cu ajutorul furculiței.
Sucul răcoritor care accelerează arderea grăsimilor. Reduce glicemia, curăță intestinul și sprijină metabolismul.
Această leguminoasă banală are mai multă proteină decât un ou și îți poate scădea colesterolul fără niciun efort.
Un somn liniștit poate începe cu un simplu obicei de seară, bazat pe plante care te ajută să te relaxezi și să te eliberezi de stres.
5 plante medicinale care chiar funcționează (confirmate de știință).
Care sunt cele mai bune ceaiuri pentru femeile de peste 40 de ani. Iată cum să-ți echilibrezi hormonii în mod natural.
Acest aliment pe care îl mănânci dimineața, te ajută să ai un somn odihnitor. Are efect calmant.
Această legumă comună reduce glicemia cu până la 50%.
Frunzele de portocale nu sunt doar un adaos parfumat pentru ceaiuri, ci ascund beneficii remarcabile pentru sănătate.
Oferind soluții naturale pentru stres și oboseală, acest remediu străvechi ne ajută să redescoperim armonia dintre corp și minte.
Această legumă scade glicemia și hipertensiunea în același timp. Are multiple efecte asupra sănătății.