Mâncatul la momentul potrivit, mai important decât somnul pentru sănătatea inimii
Mâncatul la momentul potrivit este mai important decât somnul pentru sănătatea inimii. Dar ce înseamnă, de fapt, momentul potrivit.
Medicul nutriționist Mihaela Bilic a explicat cum putem transforma salata, care este un eliment benefic pentru slăbit, într-o bombă calorică.
Potrivit medicului, diferenţa dintre o salată pentru slăbit şi o salată care ne poate compromite silueta, este cantitatea de ulei folosită. IUleiul, indiferent de tip, conţine foarte multe calorii, motiv pentru care trebuie folosit cu moderație.
"Fiecare lingură de ulei înseamnă 100 de calorii", atrage atenția medicul.
Care spune că oamenii obișuiesc să toarne chiar și 3-5 linguri de ulei peste salată, transformând-o astfel, într-o bombă calorică.
"Şi, pe urmă, femeile se miră şi spun că ele au mâncat salată cu piept de pui şi nu au slăbit. Dar dacă au pus 3-5 linguri de ulei în salată, nu e bine. Astfel de mici improvizaţii ne blochează rezultatele la dietă", a atenţionat medicul Mihaela Bilic, pentru Antena3.ro.
Mâncatul la momentul potrivit este mai important decât somnul pentru sănătatea inimii. Dar ce înseamnă, de fapt, momentul potrivit.
Deși este cunoscută pentru proprietățile sale nutritive și durabilitatea sa impresionantă, mierea nu este imună la deteriorare.
Cine nu ar trebui să slăbească. Riscurile sunt uriașe. Se poate ajunge chiar la deces.