Când adaugi sarea în tocănițe sau ciorbe: la început sau la mijloc? Greșeala pe care ai făcut-o
Când pui sarea în tocănițe sau ciorbe - la mijlocul gătitului sau la început? Greșeala pe care o fac mulți.
Vlad Ciurea a transmis o recomandare sănătoasă pentru fiecare dintre noi.
Profesorul Vlad Ciurea, medic neurochirurg, susține că o linguriță de miere consumată zilnic are extrem de multe beneficii pentru organe și pentru întreg corpul uman.
"Creierul cu alimentație se ține", susține medicul.
"Recomand o linguriță de miere zilnic. Recomand, de asemenea, puțină ciocolată. Dar nu ciocolată cu adaosuri, însiropată cu zeci de miresme și alte lucruri. Ciocolata neagră.
Foarte bune stimulatoare pentru creier sunt și semințele. Nu recomand zahăr, care este periculos pentru creier. Miere și fructe. Recomand pește slab și carne de curcan, cu puține calorii. Toate acestea favorizează transmițătorii din creier și ajută procesele cerebrale. Sunt cunoscute, dar e bine să le revedem din când în când", a precizat neurochirurgul Vlad Ciurea.
"Aerul curat, schimbările de peisaj, plimbările, discuțiile agreabile sunt câteva dintre lucrurile pe care creierul uman le iubește și care îi fac și bine", a mai spus neurochirurgul.
Mierea naturală nu ar trebui să ne lipsească de pe masă și din meniul zilnic, pentru că are o mulțime de proprietăți pentru sănătate.
Exercițiile care te SCAPĂ de DEMENȚĂ, Parkinson sau Alzheimer. Vlad Ciurea: E foarte important!
Mierea este bogată în vitamine și minerale, conține Vitamina C, calciu și fier.
Pe lângă rolul său de îndulcitor sănătos, fiind un bun înlouitor al zahărului, mierea are proprietăți antibacteriene și lupă împotriva infecțiilor. Totodată, are proprietăți antioxidante și antiseptice.
Mai mult, mierea luptă pentru combaterea mai multor tipuri de bacterii, inclusiv E.coli sau Salmonella, inclusiv infecțiile de la nivelul pielii.
Mierea ajută și la slăbit și chiar dacă are mai multe calorii decât zahărul, consumată în apă călduță, ajută la digerarea grăsimii stocate în organism. În plus, combinată cu lămâie și scorțișoară, mierea ajută la reducerea greutății.
Mierea imbunătățește energia, îmbunătățește performanța sportivă, ajută la vindecarea rănilor și ulcerațiilor și ameliorează durerile de gât și tusea.
Unele tipuri de miere, cum ar fi cea de Tualang, ajută la reglarea glucozei din sânge, având un aport în combaterea diabetului.
Nu în ultimul rând, mierea ajută și pielea, fiind combinată de multe ori cu laptele pentru a face pielea sănătoasă și frumoasă. Multe femei folosesc măști faciale cu miere și lapte sau chiar ca demachiant.
Când pui sarea în tocănițe sau ciorbe - la mijlocul gătitului sau la început? Greșeala pe care o fac mulți.
Acesta este cel mai bun tratament pentru constipație. E atât de simplu și totuși mulți oameni nu îl știu sau nu țin cont de el.
Pentru cei care se luptă cu nopți agitate, acest remediu simplu și delicios poate face minuni.
Acestea sunt cele 6 alimente care te ajută să ieși la baie și să ai un tranzit intestinal normal și bun.
Conform unui nou studiu surprinzător, consumul de fructe uscate este legat de reducerea riscului de diabet de tip 2.
De ce această băutură japoneză a cucerit generația tânără. Iată cum o poți prepara corect și ce beneficii are pentru sănătate.
De ce să pui puțină lămâie peste cartofii prăjiți sau copți. Lămâia face minuni. Te vei îndrăgosti de această combinație.
Lămâie în lapte - de ce să pui lămâie în lapte. Beneficii surprinzătoare și cum să folosești această combinație.
Așa reduci riscul de AVC. Un expert indică schimbarea alimentară simplă care poate face diferența.
Ce se întâmplă dacă mânânci ardeii cu tot cu semințe? Detaliul pe care sigur nu l-ai știut despre semințele ardeilor.
Cum faci ciorbă de pui a la grec. Iată varianta cremoasă și ușor acrișoară. E ideală pentru zilele răcoroase
Cele 4 trucuri care țin țânțarii departe de tine și de casa ta.
Cu ce să înlocuiești pesmetul, dacă nu îl ai în casă. Cele 8 soluții care te pot salva.
Metoda secretă pentru a menține mărarul și pătrunjelul proaspete săptămâni întregi.