Conservanți cancerigeni, identificați în produse de îngrijire personală
Acest produs pe care îl folosim zilnic poate duce la cancer. Medicii trag un semnal de alarmă.
Grăsimile potrivesc aromele sau îmbogățesc un preparat culinar, spune profesorul Dan Vodnar, care predă Gastronomie Moleculară la USAMV Cluj.
Dan Vodnar, profesor de Gastronomie Moleculară la USAMV Cluj, subliniază, într-o postare, din proiectul său ”Știință cu sare și piper”, rolul important pe care-l au grăsimile, vegetale sau animale, în gătirea unei mese delicioase.
”Grăsimile pot fi utilizate pentru asezonare, spre a potrivi aromele, sau pentru a îmbogăți textura unui preparat culinar înainte de a fi servit? Grăsimea pe care o utilizăm în preparatele culinare nu face altceva decât să învăluie limba, permițând diverșilor compuși aromatici să rămână în contact cu papilele noastre gustative perioade mai lungi de timp, intensificând și prelungind astfel experimentarea aromelor. Cu alte cuvinte, grăsimea adăugată într-un preparat alimentar ne conferă gustul savuros al produsului pe care îl consumăm, și în același timp senzația de plăcere a respectivei experiențe culinare!”, notează acesta, potrivit Facebook.
Acest produs pe care îl folosim zilnic poate duce la cancer. Medicii trag un semnal de alarmă.
Părul este una dintre cele mai expresive trăsături ale noastre – ne definește stilul, personalitatea și starea de spirit.
Acestea sunt cele cinci motive pentru care nu ar trebui să te mai epilezi.
Vrei să trăiești cu 10 ani mai mult? Iată secretul pe care puțini îl cunosc!
Obiectul de îngrijire pe care nu trebuie să îl folosești. Îți afectează pielea.
Timpul este o resursă prețioasă, iar, într-o lume tot mai agitată, produsele multitasking au devenit esențiale pentru cei care vor eficiență fără compromisuri.
Părul este mai mult decât un element de estetică – el poate reflecta starea generală de sănătate și bunăstare.
Te confrunți cu primele semne de îmbătrânire, dar îți dorești să păstrezi elasticitatea și luminozitatea naturală a pielii tale?
Secretul unor mâini catifelate. Ingredientul banal din bucătărie care îți transformă mâinile în doar câteva minute.
Vrei o piele luminoasă, elastică și cu mai puține riduri? Începe cu farfuria! Alimentele care reduc ridurile.
Cum alegi culoarea ojei care să îți facă mâinile să arate mai tinere. Culoarea care nu te avantajează deloc.
De ce ai senzația că te strânge pielea după ce ai stat în piscină sau în mare.