Otrăvurile pe care le înghit românii. Prof dr Constantin Dulcan, avertisment: Așa apar tumorile

Prof dr Dumitru Constantin Dulcan, nerolog și psihiatru, explică românilor ce otrăvuri trebuie să evite pentru a nu face cancer. Tot el a arătat și care e cel mai mare factor de risc care ne...
Prof dr Dumitru Constantin Dulcan spune că stresul este cel mai mare factor de risc, care ne reduce tuturor durata de viață.
„Ne trezim cu tumori și nu știm de unde au venit. Așa au venit: din ce vorbim, ce gândim, ce simțim și ce facem. (...) Trebuie să te aperi încercând să te detașezi, asta înseamnă autoeducație, să cunoști ceva despre tehnici de apărare de stres și, sigur, să-l eviți. În secolul nostru vorbim de o frecvență din ce în ce mai mare, de o morbiditate crescândă a bolii Alzheimer, deci a pierderii capacității intelectuale. De exemplu: te duci la șeful tău și, dacă știi că o să-ți facă scandal, deja să anticipezi, să încerci să fii cât se poate de indiferent, să-ți pui un baraj. E una dintre tehnicile de apărare. Sigur că nu poți să eviți complet stresul, fiindcă trăim într-o lume în care vrem-nu vrem, avem și stres", a explicat profesorul Constantin Dulcan într-un interviu la Antena3.
Cele mai periculoase otrăvuri
Profesorul a vorbit și despre cele mai periculoase otrăvuri de care românii sunt dependenți. „Sarea multă, zahărul alb și făina albă. Nimeni nu vrea să mănânce pâine integrală. De ce mâncăm pâine albă, care este secată de toți nutrienții din ea? Pâinea integrală este cea sănătoasă organismului nostru. Fumatul face, de asemenea, foarte rău, aditivii alimentari care se pun pentru conservare, coloranții, toate aceste lucruri ar trebui să fie evitate”, a conchis renumitul neurolog.
Luna perfectă în care să începi o schimbare. NU e ianuarie! 3 pași simpli să îți transformi starea de spirit, fără efort
Vitaminele esențiale după 40 de ani. Suplimente care susțin echilibrul hormonal, oasele și mușchii
Combinația ideală pentru a evita deshidratarea în timpul valurilor de căldură
De ce să nu spargi ouăle de marginea castronului
Mâncatul la momentul potrivit, mai important decât somnul pentru sănătatea inimii
Mâncatul la momentul potrivit este mai important decât somnul pentru sănătatea inimii. Dar ce înseamnă, de fapt, momentul potrivit.
Trucul simplu pentru a avea călcâie fine. Dermatologii confirmă
Foaia de dafin, soluția ieftină care elimină mirosurile neplăcute din casă peste noapte
Cum să câștigi respectul celor din jur. Nu mai face aceste greșeli! Cuvintele pe care trebuie să le spui
Beneficiile mersului desculț pe nisip la mare
De ce să nu mai ții periuța de dinți lângă chiuvetă
Cum apare o escara? Ghid pentru prevenire și tratament
Ce nu trebuie să faci niciodată la un priveghi. Greșelile pe care mulți le fac fără să știe
"Singurul meu regret în viață este că nu am băut destulă șampanie". Șampania poate reduce riscul de stop cardiac brusc
3 flori pe care să NU le oferi niciodată cadou
Deficiență care provoacă crampe musculare și oboseală cronică: asta îți lipsește. Ce trebuie să mănânci urgent
Oțetul, aliatul tău pentru picioare fine, hidratate și fără miros neplăcut
Ce să faci ca să nu mai crape crenvurștii când îi fierbi? Cum îi fierbi corect
Știința spune să folosiți ventilatoarele până când temperatura este de 27°C. Trucul simplu care scade factura la curent
Australienii au descoperit TRUCUL genial care îți scade factura la curent cu până la 90% vara!
Adevărul despre mâncarea ambalată: Ce ascund etichetele și cum un simplu simbol pe ambalaj îți poate salva viața!
Un studiu kenyan testează trei tipuri de etichete de avertizare pe alimente.
5 greșeli comune în bucătărie care îți pot îmbolnăvi familia. Ai mare grijă la asta
Cele 5 greșeli comune pe care le faci în bucătărie și care îți pot îmbolnăvi toată familia.