
Medicul nutriționist Anca Hâncu a vorbit, la Interviurile DC Medical, despre drobul de miel, pentru masa de Paști. Cum poate fi dietetic, fără foarte multe...
"Drobul este o mâncare foarte grea. Sigur, fiecare gospodină are o rețetă proprie. O felie de drob cu puțină ceapă verde, cu salată, cu o felie de pâine, este o mâncare care poate fi foarte gustoasă și rezonabilă. Dacă mâncăm la masa de Paști un aperitiv cu drob, ouă umplute, ciorbă de miel, care lasă de multe ori grăsime, apoi fripturi de miel la care adăugăm cartofi și pâine, e foarte greu și mult pentru stomac. Și atunci reducem din pâine, încercăm fără cartofi.
În drob ar trebui să fie mai multe verdețuri, ceapă verde multă. Pentru ca drobul de miel să fie mai dietetic, se poate adăuga și carne de pui. Ar fi o variantă. Nu drobul ar fi neapărat problema, cât porțiile făcute de gospodine pentru o familie.", a precizat medicul nutriționist Anca Hâncu, pentru DC MEDICAL.
-
Tratamentul pacienților cu Parkinson, adaptat14.07.2025, 20:48
-
Fructul care ascunde beneficii uimitoare pentru inimă și sănătate14.07.2025, 19:19
-
Tratamentul care reduce semnificativ hipertensiunea14.07.2025, 18:00
-
EXCLUSIV ThetaHealing, o punte între subconștient și vindecarea fizică14.07.2025, 16:54
-
Știrile zilei în Sănătate și Farma. Schimbări majore în sănătate14.07.2025, 16:41
-
-
De ce a murit Mihai Leu. Mesajul transmis de prof. dr. Irinel Popescu02.07.2025, 13:56
-
-
-