EXCLUSIV Rețeta de drob dietetic a medicului nutriționist Anca Hâncu. Ingredientul secret care taie din calorii

drob_miel_nutriprc-c8prc-9bionist_99595800 Drob de miel

Medicul nutriționist Anca Hâncu a vorbit, la Interviurile DC Medical, despre drobul de miel, pentru masa de Paști. Cum poate fi dietetic, fără foarte multe...

"Drobul este o mâncare foarte grea. Sigur, fiecare gospodină are o rețetă proprie. O felie de drob cu puțină ceapă verde, cu salată, cu o felie de pâine, este o mâncare care poate fi foarte gustoasă și rezonabilă. Dacă mâncăm la masa de Paști un aperitiv cu drob, ouă umplute, ciorbă de miel, care lasă de multe ori grăsime, apoi fripturi de miel la care adăugăm cartofi și pâine, e foarte greu și mult pentru stomac. Și atunci reducem din pâine, încercăm fără cartofi.

În drob ar trebui să fie mai multe verdețuri, ceapă verde multă. Pentru ca drobul de miel să fie mai dietetic, se poate adăuga și carne de pui. Ar fi o variantă. Nu drobul ar fi neapărat problema, cât porțiile făcute de gospodine pentru o familie.", a precizat medicul nutriționist Anca Hâncu, pentru DC MEDICAL. 

Google News icon  Urmărește-ne și pe Google News - abonează‑te!

Articole similare
300x250
300x250