LOVITURA „preotului Tănase Ioan”. Nebunie totală! Probleme vieții și pagina de Facebook

Adisa Codruț |
Data publicării:
Preotul Tanase Ioan. Foto: Facebook
Preotul Tanase Ioan. Foto: Facebook

Creștinii își pot rezolva mai rapid problemele vieții datorită serviciilor prestate de un preot român. „Rezultatele sunt garantate 100% !”

„Tănase Ioan este într-adevăr o minune Dumnezeiască cu cel mai puternic har care poată rezolva orice problemă aduce persoana iubită inapoi (sic), aduce lumina in casă și zâmbetul pe obraz la orice fel de persoana, casnici Casatori (sic), dezlega farmecele și blestemele, Apelati cu credința rezultatele sunt garantate 100% !”, scrie în descrierea pozei cu o biserică, evanghelia și preotul Tănase.

Acesta este, pe scurt, mesajul transmis de pagina „Preotul Tănase Ioan”, creată pe 17 iunie 2020, pe Facebook. Pagina are doar 96 de aprecieri, 100 de urmăritori, o poză de profil și o singură postare, cu 10.000 de reacții.

Ce e în spatele acestei pagini, aflați pe DC News

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate

Știrile zilei în sănătate

16 apr 2024, 16:50
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel