Frigiderul, incubator pentru bacterii. Care este temperatura corectă la care trebuie setat
Frigiderul, incubator pentru bacterii. Care este temperatura corectă la care trebuie setat frigiderul.
Descoperirea virusului hepatitei C, premiată în 2020 cu Nobelul, a oferit medicilor - spune prof dr Anca Trifan - ocazia de a le spune pacienților cu hepatita C că infecția poate fi...
Medicul hepatolog Anca Trifan a declarat în cadrul emisiunii DC Medical, Academia de Sănătate, realizată de academicianul Irinel Popescu, că e ”un lucru rar în medicină” să spui unui om că s-a vindecat.
”Pentru un gastroenterolog, pentru un hepatolog a însemnat o bucurie imensă pentru că ne-a permis - și spun de câte ori pot - să ne exersăm profesia la nivel plenar. Putem spune unui pacient cu hepatită C că i-am vindecat infecția virală. Este un lucru rar în medicină să poți spune că ai vindecat ceva. De cele mai multe ori ameliorăm, alinăm, dar chiar să vindecăm în Hepatologie, în Medicină Internă, este un lucru oricum rar decât în Chirurgie încât îmi face o deosebită plăcere să vorbesc despre Premiul Nobel din 2020 pentru că îndeplinește - cred - toate rigorile pe care cineva le-ar avea atunci când acordă Premiul Nobel”, a mărturisit prof dr Anca Trifan.
Frigiderul, incubator pentru bacterii. Care este temperatura corectă la care trebuie setat frigiderul.
Boala pe care o ai și nu știi. E o complicație a COVID.
Pandemia ce ar putea fi declanșată de pisici. Face ravagii, este avertismentul specialiștilor. Încălzirea vremii va înrăutăți situația.
Lucrul terifiant pe care trebuie să îl știi dacă ai avut COVID. Efectele sunt catastrofale și iremediabile.
Aceasta este cea mai gravă complicație a COVID. Medicii trag un semnal de alarmă și spun că nu dispare niciodată.
COVID, impact asupra sistemului gastrointestinal. Detaliul pe care trebuie să îl știi dacă ai avut COVID.
COVID declanșează o boală cronică cu impact dramatic asupra vieții pacienților. Riscurile se triplează după infectare. Duce la afectarea tuturor organelor.
Cea mai contagioasă boală din lume se extinde cu repeziciune. Autoritățile sanitare, în alertă