MAI, mesaj pentru cei ce s-au vindecat de COVID: o oră din viața voastră poate salva o viață!

Adisa Codruț / 03 oct 2020 / 18:37
Donator de plasmă  FOTO: Facebook Centrul de Transfuzii București
Donator de plasmă FOTO: Facebook Centrul de Transfuzii București

Reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne adresează un apel, pe rețelele sociale, tuturor celor care s-au vindecat de infecția COVID.

Într-un mesaj postat de Ministerul Afacerilor Interne, reprezentanții instituției adresează un apel românilor vindecați de infecția COVID: să doneze plasmă pentru cei care sunt bolnavi de noul coronavirus.

Mesajul de pe Facebook:

”Ne adresăm vouă, tuturor celor care ați suferit, ați luptat și ați învins în lupta cu COVID-19. Ne adresăm vouă, tuturor celor care ați trecut prin momente cumplite și ați simțit pe propria piele ce înseamnă acest virus groaznic. Ne adresăm vouă și vă rugăm să-i ajutați și pe cei care duc în aceste zile crunta bătălie de a rămâne în viață. Plasma le-ar fi de mare ajutor și doar voi, cei care v-ați făcut bine, puteți dona. Vă rugăm din suflet, contactați cel mai apropiat centru de transfuzie sanguină și donați plasmă. O oră din viața voastră, poate salva o viață! Alătură-te campaniei noastre "Pentru ca alții să trăiască, donează plasmă"! Mai multe informații puteți găsi accesând adresa www.donare-sange.ro”.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy