Masca pentru păr din maioneză de casă face minuni. Folosește-o și tu

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Masca pentru păr - Foto: Freepick
Masca pentru păr - Foto: Freepick

Masca pentru păr făcută din maioneză de casă are efecte neașteptate.

Din cauza influențelor agresive ale mediului și a lipsei de nutrienți, părul și tenul suferă. De aceea, masca pentru păr, făcută din maioneză de casă, face minuni. Poate este greu de crezut, dar maioneza te va ajuta să ai un păr de invidiat.

Cu ajutorul măștilor naturale, făcute din produse pe care le ai în cămară și frigider, poți  păstra frumusețea și sănătatea pielii și a părului, dar și îmbunătăți starea lor. Trebuie doar să le alegi pe cele care corespund nevoilor tale și să le folosești cu regularitate. În doar câteva săptămâni, te vei putea bucura de rezultate fantastice. 

Alimentul care provoacă îmbătrânirea prematură a tenului

Nu uita că pentru a îmbunătăți efectul oricărei măști de păr, se recomandă să-ți înfășori părul într-un prosop și într-o folie alimentară pe durata tratamentului. Căldura favorizează o mai bună penetrare a substanțelor benefice în păr, ceea ce înseamnă că rezultatul va fi vizibil după prima procedură!

Mască pe bază de maioneză. După ce pregătești maioneza, întinde-o uniform pe toată lungimea părului, acordând atenție rădăcinilor. Poți folosi și maioneză gata preparată, din supermarket. Mască se lasă să acționeze timp de 15 minute, după care trebuie să-ți speli părul cu șampon și să-l clătești bine. 

Praful care întărește oasele. Previne osteoporoza și menține sănătatea ochilor

 

Mască din bere și gălbenuș de ou pentru părul gras. Amestecă 100-150 ml de bere brună cu gălbenușul de ou. Aplică masca și înfășoară  părul într-o folie alimentară și un prosop. Lasă masca pe păr aproximativ 30 de minute. Clătește cu șampon și apă caldă. 

Important! Berea brună este potrivită doar pentru brunete. Blondele se pot trezi cu o nuanță  nedorită pe păr după această mască.

Cum să îți usuci părul corect. Greșeala pe care o faci mereu, care duce la căderea părului

 

Mască pe bază de ulei de urzică sau brusture. Masează o cantitate mică de ulei pe scalp, apoi distribuie pe întreaga lungime a părului. Înfășoară părul în folie alimentară și apoi pune un prosop. Masca se lasă să acționeze cel puțin 60 de minute, apoi clătește cu  cu apă caldă și șampon. Clătirea trebuie repetată de mai multe ori, deoarece uleiurile se spală greu. Finalizează  tratamentul prin clătirea părului cu apă rece sau rece.

 

6 uleiuri esențiale pe care trebuie să le pui în șampon. Unul te scapă de mătreață, altul îți face părul să crească rapid

 

Adesea cumperi produse scumpe pentru îngrijirea părului și nu ești mulțumită. De aceea, adaugă în șampon ulei esențial, cunoscut pentru beneficiile sale.

Adaugă ulei esențial în șampon, dacă ești dezamăgită de produsele pentru îngrijirea părului din magazine. Mai ales că natura îți oferă zeci de ingrediente naturale, care te ajută să rămâi mereu frumoasă și sănătoasă. 

Uleiurile esențiale sunt aliați de nădejde pentru întărirea firelor de păr. Dacă părul tău este subțire și rar, ai mătreață sau îți cade părul, poți apela la un tratament cu uleiuri esențiale.

6 uleiuri esențiale pe care trebuie să le pui în șampon

Trebuie doar să adăugați câteva picături în șampon. Dacă ai răbdare, o să observi curând o schimbare. Doza este de aproximativ 15 picături de ulei esențial la 250 ml de șampon.

Bicarbonatul de sodiu, efecte asupra sistemului digestiv și nu numai. Poate preveni răcelile

Spre exemplu, uleiul esențial de lavandă menține sănătatea scalpului și a părului. Creșterea mai rapidă a părului este stimulată de cel de rozmarin. 

Părul va fi mai strălucitor, dacă vei adăuga în șampon ulei esențial de trandafir.

Mătreața este combătută de uleiul esențial din arbore de ceai. În plus, acesta regenerează părul vopsit.

Uleiul de cuișoare, tratament pentru durerile de dinți. Cum îl prepari

Uleiul esențial din mușețel combate acneea și inflamația pielii scalpului. Secreția de grăsime este eliminată de cel de lămâie. Același ulei previne uscarea părului.  Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel