MEDIC SMURD din Iași în Atlasul Frumuseții. Mihaela Noroc: lumea are încă EROI ca Giorgiana - IMAGINE

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Elicopter SMURD.      Foto: DSU/Facebook
Elicopter SMURD. Foto: DSU/Facebook

Un medic SMURD din Iași a fost inclus în Atlasul Frumuseții al Mihaelei Noroc. Autoarea consideră că femeile din domeniul sanitar merită mai mult respect.

O doctoriță de la SMURD Iași, Giorgiana Matei, a fost inclusă de Mihaela Noroc în al său Atlas al Frumuseții. Scrie chiar autoarea fotografiei câteva rânduri pe Facebook despre frumoasa doctoriță, despre povestea ei, dar și despre cum femeilor din sistemul medical trebuie să li se arate mai mult respect. 

”Femeile reprezintă majoritatea lucrătorilor din domeniul sănătății de front, la nivel global. Pentru mine, ei sunt eroii anului 2020, împreună cu colegii lor de sex masculin.
Am fotografiat-o pe Giorgiana acum câteva zile la Iași, România. Ca medic în medicină de urgență, le-a văzut pe toate. A văzut copii murind și ea a fost cea care a trebuit să le spună părinților vestea tragică. A pierdut colegi și prieteni într-un accident de elicopter. A trecut prin iad în 2020, lucrând în unitățile de terapie intensivă Covid19. Dar, în timp ce experimenta atât de multă durere, ea a salvat sute de vieți. Și asta i-a dat puterea de a continua.Sunt sigur că 2021 va fi un an mai bun pentru omenire. Și asta pentru că lumea noastră are încă eroi precum Giorgiana. Este timpul să le arătăm mai mult respect și să le auzim cu adevărat vocea!”, notează Mihaela Noroc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel