Urmărește dezbaterea live

Medici audiați după incendiul de la Matei Balș

Adisa Codruț |
Data publicării:

Mai mulți medici au fost chemați la audieri în această dimineață.

Mai mulţi medici, asistente, infirmieri şi brancardieri au fost chemaţi la audieri în aceasă dimineață. 
În cursul zilei de vineri au fost audiate doar cinci persoane, asistentele si infirmierele care erau pe tură când a izbucnit incendiu. Tot vineri, oamenii legii au ridicat de la spital mai multe documente.
Medicul Căruntul, șeful secției de COVID din Spitalul Matei Balș și o asistentă, au dat explicații, sâmbătă dimineața, în fața procurorilor și ofițerilor poliției serviciului Omoruri. Aceștia au sosit la sediul Poliției Capitalei însoțiți de avocatul lor.

Sâmbătă dimineață, la Institutul Matei Balș, s-au întors specialiști în Protecție Antiexplozivă de la Petroșani. Tot sâmbătă vor fi făcute necropsiile bolnavilor care au murit în urma cumplitului incendiu.
Anchetatorii încearcă să stabileasc dacă a fost sau nu explozie după ce a izbucnit icnendiu. Ei cred că două butelii de oxigen ar fi explodat, amplificând flăcările, care au cuprins salonul și holurile, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel