Mihai Constantinescu, al treilea stop cardiac. Medic: „Șansele sale scad”

Dana Lascu |
Data publicării:
Cântărețul și compozitorul Mihai Constantinescu a făcut un al treilea stop cardiac
Cântărețul și compozitorul Mihai Constantinescu a făcut un al treilea stop cardiac

Cunoscutul cântăreț a făcut, în urmă cu câteva momente, al treilea stop cardio-respirator. El este intubat, iar medicii de la Spitalul de Urgență Floreasca se străduie să-l țină în viață pe artist. 

Cunoscutul cântăreț Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, este internat în stare gravă, la Spitalul de Urgență Floreasca. Artistul a suferit de trei ori un stop cardio-respirator în mai puțin de 24 de ore.

Luni dimineață l-a făcut pe primul, noaptea trecută al doilea, iar astăzi la prânz pe al treilea. Din păcate, spune conf.univ.dr. Tudor Ciuhodaru, șansele sale de supraviețuire scad vertiginos.

Șansele să-și revină scad

„Prognosticul în astfel de cazuri nu e bun. Depinde de cât timp a fost resuscitat și ce afectare la nivelul creierului are. Bănuiesc că acest al treilea stop a fost unul cardiac, din moment ce este internat și probabil intubat. Prognosticul este cel puțin rezervat, ca să nu spun prost", a explicat medicul care este specializat în Urgențe, la România TV.

Compozitorul și cântrețul Mihai Constantinescu este cardiac cunoscut, el suferind în ultimii 12 ani două intervenții chirurgicale majore la inimă.

Ce este stopul cardio-respirator, care este diferența între stopul cardiac și cel respirator, și ce șanse să trăiască au persoanele care trec printr-un asemenea eveniment major, aflați AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel