Rutina 3-în-1. Ce produse multitasking schimbă radical îngrijirea tenului
Timpul este o resursă prețioasă, iar, într-o lume tot mai agitată, produsele multitasking au devenit esențiale pentru cei care vor eficiență fără compromisuri.
Toată lumea știe că ouăle de la găinile crescute la țară, în curte, au un gălbenuș mai intens la culoare, fiind considerat „mai sănătos”. Iată ce spune, de fapt, această culoare intens a...
Ouăle sunt un aliment folosit frecvent în orice bucătărie din toată lumea și pot fi pregătite în multe feluri, sau în conbinații din cele mai felurite. Dar cum știm dacă ouăle sunt săntăoase?
S-au făcut cercetări științifice asupra acestui fenomen. Cercetătorii au spus că culoarea și forma gălbenușului unui ou pot spune ceva despre puiului care îl depune.
Se presupune că cu cât gălbenușul este mai întunecat, mai ferm și mai rotund, cu atât este mai fericit puiul în cauză. Se presupune că este un semn că acest pui avea multă libertate de a se plimba și, de asemenea, avea o dietă bogată și variată. Pe de altă parte, se spune că un gălbenuș mai ușor indică o viață nesănătoasă pentru pui. Această informație a fost presupusă mult timp ca fiind adevărul, dar se pare că nu este deloc adevărată! Dar asta lasă întrebarea: ce cauzează diferența de culoare pentru gălbenușurile de ou și ce înseamnă?
Singurul lucru pe care știm că este adevărat acum este că gălbenușurile de ouă vin în diferite culori; pot varia de la portocaliu închis la galben deschis. Aparent, acest lucru nu spune nimic despre sănătatea sau stilul de viață al puiului sau despre cât de sănătos este gălbenușul pentru persoana care îl mănâncă. Tot ce spune este ce a mâncat puiul înainte de a depune oul. Dacă mâncarea pe care a mâncat-o puiul conținea mult grâu, gălbenușul va fi galben. Cu toate acestea, dacă puiul a avut o dietă mai echilibrată cu porumb și lucernă, de exemplu, gălbenușul va avea o culoare mai închisă. Acest lucru se datorează carotenului din porumb și lucernă.
Toate acestea nu au niciun impact asupra valorii nutriționale sau a gustului oului. Gălbenușurile de ou conțin vitaminele A, D, E și K, indiferent de culoarea lor și toate au același gust. În plus, deși preferăm să cumpărăm ouă organice în loc de ouă depuse de pui care sunt ținute în captivitate strânsă, adevărul este că condițiile de viață ale puiului nu au nicio influență asupra sănătății oului.
Timpul este o resursă prețioasă, iar, într-o lume tot mai agitată, produsele multitasking au devenit esențiale pentru cei care vor eficiență fără compromisuri.
Cum speli corect lenjeria intimă. Detaliile pe care trebuie să le știi.
Aceasta este culoarea de păr pe care femeile mature ar trebui să o evite. Accentuează ridurile și conferă un aspect obosit.
Acest produs pe care îl folosim zilnic poate duce la cancer. Medicii trag un semnal de alarmă.
Vrei să trăiești cu 10 ani mai mult? Iată secretul pe care puțini îl cunosc!
Acesta este secretul longevității. Cercetătorii au descoperit de ce japonezii trăiesc atât de mult.
Părul este mai mult decât un element de estetică – el poate reflecta starea generală de sănătate și bunăstare.
Te confrunți cu primele semne de îmbătrânire, dar îți dorești să păstrezi elasticitatea și luminozitatea naturală a pielii tale?
De ce nu îți mai prinzi părul în coadă. Ce înseamnă asta pentru sănătate. Boala pe care o poți face.
Menajerele țin secret acest truc. Scapă de praf pentru totdeauna cu o metodă simplă pe care puțini o știu.
Ce să nu faci înainte de a merge la piscină sau la mare. Avertismentul unui medic dermatolog.