Monica Anghel, DIETĂ. Cum a slăbit 30 de kilograme în 15 luni

Sonia Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Monica Anghel. FOTO Captura video Vorbeste Lumea (PRO TV)
Monica Anghel. FOTO Captura video Vorbeste Lumea (PRO TV)

Monica Anghel a scăpat de 30 de kilograme într-un proces de anduranță. 

Monica Anghel poate fi numită, fără dar și poate, una dintre cele mai perseverente artiste în privința dietelor reușite. De altfel, aceasta a reușit să scape de 30 de kilograme în 15 luni, într-un proces pe care îl consideră unul ”de anduranță”, dar ale cărui efecte sunt foarte vizibile. 

”Am slăbit 30 de kilograme într-un an și trei luni, știți bine, după ce m-am operat pe coloană. Ideea este că din acel moment eu sunt din ce în ce mai interesată de această zonă. Pentru că îmi doresc din tot sufletul să rămân aici și să ajut cât mai mulți oameni cu care mă întâlnesc și să le spun că se poate. Indiferent de vârstă, indiferent de câte kilograme ai în plus, se poate. Se poate cu determinare, cu perseverență, cu răbdare, e o chestiune de anduranță. Ni se poate face așa, pocnind din degete”, a explicat Monica Anghel în emisiunea ”Vorbește lumea” de la PRO TV.

Detox de social-media

Aceasta a explicat că întreaga perioadă prin care trece este ca un restart, în care pe lângă cura cu sucuri, a luat în calcul și un detox de social-media.

”Am adoptat o chestiune pe care am descoperit-o anul trecut și anume să merg la Brașov, la prietena mea car este nutriționist și diabetolog. Este foarte important să ai analizele bune, pentru că poți fi un om slab dar să ai glicemia mai mare, ori să fi un m gras și să ai glicemia mică. (...) Am stat o săptămână în care am băut doar sucuri, calculate, din diverse plante, fructe, combinații care sunt extraordinar de sănătoase și benefice atât pentru trup, cât și pentru minte. Pentru că în toată săptămâna în care am stat acolo, în afara acestor sucuri pe care le-am băut și a terapiilor, am făcut yoga, plimbări în natură, am avut întâlnire de pictură și am avut un psiholog care a venit și a interpretat toate desenele pe care le-am făcut fiecare dintre noi. Practic a fost o săptămână de introspecție a lucrurilor pe care vrei să le faci în continuare, un restart”, a continuat Monica Anghel.

Cât privește prezența în social-media, mai ales pentru o persoană cunoscută cum este, Monica Anghel a afirmat că se limitează la o oră pe zi, jumătate de oră dimineața, jumătate seara. ”Nu mai mult pentru că nu vreau să fac lucrul acesta. Vreau să elimin energiile negative, devenind mai selectivă în privința oamenilor, și este foarte sănătos. Cu riscul de a se supăra oamenii respectivi, atâta timp cât eu simt că mie oamenii aceia îmi fac rău, mă dau la o parte”, a mai spus cunoscuta artistă.

Vezi și: Alimentele "CRIMĂ pentru ficat și stomac" la care a RENUNȚAT Irina Loghin: Sunt înfiorătoare, otravă

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel