Nea Mărin s-a confruntat cu probleme de sănătate: n-am mâncat carne de porc timp de 18 ani

Adisa Codruț |
Data publicării:
Descriere foto: Nea Mărin. Foto: Facebook
Descriere foto: Nea Mărin. Foto: Facebook

Nea Mărin spune că s-a confruntat cu probleme de sănătate și are mare grijă ce mănâncă.

Nea Mărin este unul dintre cei mai apreciați prezentatori de televiziune din România. Prezentatorul TV se bucură de un succes imens și este unul dintre cei mai îndrăgiți dansatori de muzică populară din România. Nea Mărin se confruntă cu probleme de sănătate, iar în urma unor analize, medicii i-au dat un diagnostic. Boala de care suferă prezentatorul TV a fost moștenită de la mama lui, dar spune că are un stil de viață sănătos și are grijă de alimentație. 

Într-una dintre edițiile emisiunii lui, Nea Mărin le-a dezvăluit vedetelor că are probleme de sănătate și merge la medic pentru a afla de ce boală suferă. Prezentatorul TV s-a speriat teribil după ce a observat că scuipă sânge. 

„Mai bolnav sunt eu. Mâine mă duc să-mi fac analize la plămâni. Habar n-aveți prin ce trec eu. Am scuipat sânge", a mărturisit Nea Marin în momentele acelea. Medicii au descoperit că Nea Mărin are probleme în zona laringelui și a faringelui așa că i-au interzis să mai vorbească timp de o săptămână. Dar problemele nu s-au oprit aici, Nea Mărin moștenește de la mama lui probleme ale ficatului, iar din această cauză trebuie să fie foarte atent cu alimentația lui. „N-am avut nimic grav, moștenesc de la mama un ficat care nu elimină grăsimile și am probleme. Și-a făcut toată lumea griji, am primit multe telefoanem am fost să îmi fac niște analize acum 20 de ani", a mai spus prezentatorul TV. 

Nea Mărin nu a mâncat carne de porc timp de 18 ani din cauza problemelor de sănătate pe care le are, dar din cauza emisiunii a fost tentat să guste din preparatele delicioase. „Sunt ok, drept dovadă i-am alergat pe băieții aștia două luni de zile. Mănânc foarte sănătos acum, țin regim. Eu n-am mâncat carne de porc timp de 18 ani și acum am mers pe la Maramureș și am început din nou", a mai spus dansatorul. 

Mai multe puteți citi pe Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel