Noii prorectori ai UMF Cluj, votați în unanimitate de Senatul universității

Adisa Codruț |
Data publicării:
Clădirea UMF Cluj  FOTO: UMF Cluj-Napoca
Clădirea UMF Cluj FOTO: UMF Cluj-Napoca

Rectorul UMF Cluj Anca Buzoianu și-a desemnat echipa de prorectori, votată în unanimitate de membrii Senatului universității.

UMF Cluj. După alegerile pentru funcţia de rector care au avut loc la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu" Cluj-Napoca şi în urma cărora Anca Buzoianu a fost aleasă să conducă instituţia, în şedinţa Senatului din data de 4 februarie 2020 au fost fost validați noii prorectori.

"Alegerea echipei de prorectori care va fi alături de mine în implementarea tuturor planurilor pe care le-am propus pentru acest mandat este un moment important al activităţii mele ca rector al Universităţii de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu". Dintotdeauna am fost de părere că sinergia unei echipe este cea care duce la împlinirea celor mai curajoase proiecte. Prin numirea colegilor mei prorectori, pe care vi-i prezint astăzi, mă asigur de continuitatea realizărilor importante care au făcut din instituţia noastră un etalon de profesionalism în educarea şi pregătirea studenţilor noştri", a declarat prof. univ. dr. Anca Buzoianu, rector al Universităţii de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu" Cluj-Napoca, potrivit unui comunicat.

Aceștia sunt:

Prof. dr. Daniel Mureşan - prorector pentru Dezvoltarea Academică şi Administraţie Universitară. Acesta este şeful Disciplinei Obstetrică-Ginecologie I, fost prodecan al Facultăţii de Medicină şi membru în Senatul Universităţii.

Prof. dr. Carmen Mihu - prorector Didactic. Este şefa disciplinei Histologie, fost prodecan al Facultăţii de Medicină şi membru în Senatul Universităţii.

Prof. dr. Mihaela Băciuţ - prorector știinţific. Îşi desfăşoară activitatea în cadrul Disciplinei Chirurgie Maxilo-Facială şi Implantologie a Facultăţii de Medicină Dentară şi este membru în Senatul universitar.

Conf. dr. George Dindelegan - prorector pentru Rezidenţiat şi Cursuri Postuniversitare. Face parte din colectivul Disciplinei Chirurgie I a Facultăţii de Medicină, este director al Centrului de aptitudini practice şi simulare în medicină şi membru în Senatul universitar.

Prof. dr. Radu Nicolaie Oprean - prorector pentru Asigurarea Calităţii şi Relaţii Internaţionale. Este şef al disciplinei Chimie Analitică şi Analiză Instrumentală, a fost director al Şcolii Doctorale şi a fost prorector al Universităţii în perioada 2008-2012.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel