NU NEGLIJAȚI - Vitamina C, vitamina D3 și Zinc-ul! Tratamentul pacienților COVID-19, explicat de un medic de la ATI

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Pacienți cu COVID-19 internați la ATI. Foto: Xinhua Video
Pacienți cu COVID-19 internați la ATI. Foto: Xinhua Video

Dr Laura Zarafin, medic primar ATI la Spitalul Colentina, explică cu ce medicamente sunt tratați pacienții cu COVID-19.

Dr Laura Zarafin, medic primar ATI la Spitalul Colentina, descrie, într-o postare pe pagina sa de Facebook, ce protocol de tratament se aplică în mod constant pacienților pozitivi cu COVID-19. Iată ce scrie ea: 

„NU NEGLIJAȚI - Vitamina C, vitamina D3 și Zinc-ul. Terapia tuturor pozitivilor constă în anticoagulare. Anticoagulantul este administrat de rutină de italieni, chiar la cei asimptomatici (heparine cu greutate moleculară mică 1 mg / kg c la 12 ore când ai și factori de risc suplimentari) timp de 2 luni.

La cei cu simptome, internați în spital se folosesc antivirale (diferite în funcție de țară).

Azitromicina este preferată de aproape toți medicii, având în vedere și o oarecare acțiune antivirală și antiinflamatorie a acesteia.

Pentru cei cu forme severe, cu afectare bilaterală pulmonară, se asociază la anticoagulant, azitromicină și dexametazonă și anti IL 6 (dacă nivelul este crescut pe analize de sânge) sau anti TNF alfa sau anti IL 1 ...

Alți medici, din SUA, recomandă administrarea de eliquis timp de 3 săptămâni după externare la cei cu forme medii / severe de boală.

ANTICOAGULAREA pare cheia, inclusiv la asimptomatici”, notează medicul primar ATI care lucrează într-un spital care tratează în acest moment exclusiv pacienți COVID. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel