Pacient internat în spital, gest uriaș după externare. S-a întâmplat în Bistrița

Adisa Codruț / 22 sep 2019 / 19:09
Banii au fost donați pentru aparate de cafea
Banii au fost donați pentru aparate de cafea

Un bărbat din București, pacient într-un spital din Bistrița, a făcut o donație unității mediacale în care a fost internat. 

Un pacient care a fost internat într-un spital din Bistrița a vrut să se revanșeze cumva față de medici icare l-au îngrijit și a făcut o donație uriață. S-a întâmplat Spitalului de Urgență din Bistrița, unde bărbatul din București a fost tratat de medicii spitalului după ce a fost implicat într-un accident rutier.

După ce și-a revenit, bărbatul a vrut să îi recompenseze cumva pe medici și s-a hotărât să le cumpere automate de cafea, potrivit stirileprotv.ro.

Bucureșteanul a donat spitalului 25.000 de lei pentru achiziția a două aparate de cafea.

„Am avut un caz, un accident rutier, un pacient din București a ajuns la noi și a fost foarte mulțumit. Au vrut să facă o donație, să cumpere două automate de cafea pentru Secția de Terapie Intensivă și Secția de Chirurgie, pe unde a trecut pacientul. A vrut să doneze 25.000 de lei. I s-a dat chitanță pe banii respectivi, iar banii au fost direcționați după dorința donatorului”, a explicat managerul Spitalului Județean de Urgență, Gabriel Lazany, la Bistrițeanul Live.

În urma gestului generos al bărbatului, conducerea spitalului se gândește să înființeze o fundație prin care oamenii pot dona bani instituției, iar donatorii vor fi cei care hotărăsc cum sunt cheltuiți banii.

Articole Recomandate
Comentarii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2019 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
sanatate.n-nxt.23