Pacient internat în spital, gest uriaș după externare. S-a întâmplat în Bistrița

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Banii au fost donați pentru aparate de cafea
Banii au fost donați pentru aparate de cafea

Un bărbat din București, pacient într-un spital din Bistrița, a făcut o donație unității mediacale în care a fost internat. 

Un pacient care a fost internat într-un spital din Bistrița a vrut să se revanșeze cumva față de medici icare l-au îngrijit și a făcut o donație uriață. S-a întâmplat Spitalului de Urgență din Bistrița, unde bărbatul din București a fost tratat de medicii spitalului după ce a fost implicat într-un accident rutier.

După ce și-a revenit, bărbatul a vrut să îi recompenseze cumva pe medici și s-a hotărât să le cumpere automate de cafea, potrivit stirileprotv.ro.

Bucureșteanul a donat spitalului 25.000 de lei pentru achiziția a două aparate de cafea.

„Am avut un caz, un accident rutier, un pacient din București a ajuns la noi și a fost foarte mulțumit. Au vrut să facă o donație, să cumpere două automate de cafea pentru Secția de Terapie Intensivă și Secția de Chirurgie, pe unde a trecut pacientul. A vrut să doneze 25.000 de lei. I s-a dat chitanță pe banii respectivi, iar banii au fost direcționați după dorința donatorului”, a explicat managerul Spitalului Județean de Urgență, Gabriel Lazany, la Bistrițeanul Live.

În urma gestului generos al bărbatului, conducerea spitalului se gândește să înființeze o fundație prin care oamenii pot dona bani instituției, iar donatorii vor fi cei care hotărăsc cum sunt cheltuiți banii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel