Pacientă într-un spital de psihiatrie, a ajuns pe acoperișul unității medicale

Adisa Codruț |
Data publicării:
Pacienta este grav bolnavă
Pacienta este grav bolnavă

O femeie a ajuns pe acoperișul spitalului de Psihiatrie unde era internată. Ea a coborât singură, după ce au ajuns pompierii la fața locului. 

O femeie s-a urcat, azi, pe acoperișul Spitalului de Psihiatrie din Sibiu. Femeia era pacientă a unității medicale și este forte grav bolnavă. Femeia nu a vrut să se sinucidă, dup cu au rătat reprezentanții unității medicale, citați de agerpres.ro și a coborât singură după ce au ajuns pompierii la ea.

În prezent, conducerea spitalului face verificări pentru a stabili cum a fost posibil să ajungă pe acoperiş. Sunt verificaţi mai întâi angajaţii care se aflau la serviciu.

Pacienta a reuşit să iasă din clădire prin pod şi s-a urcat pe acoperiş, de unde a coborât când au ajuns pompierii la faţa locului, a arătat dr. Ciprian Băcilă, directorul medical al unității.

"Este vorba despre o pacientă cu o fenomenologie psihotică. Ce vă pot spune sută la sută este că a vrut să coboare singură de pe acoperiş. (...) Eu sunt în drum spre spital, sunt cu domnul manager. Exista un medic de gardă, un asistent medical şi un infirmier", a explicat dr. Ciprian Băcilă.

Potrivit acestuia, "pacienta acum este în regulă. (...) Când pompierii au ajuns la ea, a coborât singură şi vrea să rămână la spital. Pacienta este foarte bolnavă, (...) a fost adusă de familie la spital. Ea nu a avut nicio secundă tentaţia de suicid".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel