Pacientă într-un spital de psihiatrie, a ajuns pe acoperișul unității medicale

Adisa Codruț / 21 sep 2019 / 21:23
Pacienta este grav bolnavă
Pacienta este grav bolnavă

O femeie a ajuns pe acoperișul spitalului de Psihiatrie unde era internată. Ea a coborât singură, după ce au ajuns pompierii la fața locului. 

O femeie s-a urcat, azi, pe acoperișul Spitalului de Psihiatrie din Sibiu. Femeia era pacientă a unității medicale și este forte grav bolnavă. Femeia nu a vrut să se sinucidă, dup cu au rătat reprezentanții unității medicale, citați de agerpres.ro și a coborât singură după ce au ajuns pompierii la ea.

În prezent, conducerea spitalului face verificări pentru a stabili cum a fost posibil să ajungă pe acoperiş. Sunt verificaţi mai întâi angajaţii care se aflau la serviciu.

Pacienta a reuşit să iasă din clădire prin pod şi s-a urcat pe acoperiş, de unde a coborât când au ajuns pompierii la faţa locului, a arătat dr. Ciprian Băcilă, directorul medical al unității.

"Este vorba despre o pacientă cu o fenomenologie psihotică. Ce vă pot spune sută la sută este că a vrut să coboare singură de pe acoperiş. (...) Eu sunt în drum spre spital, sunt cu domnul manager. Exista un medic de gardă, un asistent medical şi un infirmier", a explicat dr. Ciprian Băcilă.

Potrivit acestuia, "pacienta acum este în regulă. (...) Când pompierii au ajuns la ea, a coborât singură şi vrea să rămână la spital. Pacienta este foarte bolnavă, (...) a fost adusă de familie la spital. Ea nu a avut nicio secundă tentaţia de suicid".

Articole Recomandate
Comentarii
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2019 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
sanatate.n-nxt.24