Pandemia, efecte asupra psihicului. Andreea Răducan: Perioadă dificilă. Avem posibilitatea să ne reconectăm cu oamenii dragi

DCMedical Team |
Data publicării:
Coronavirus carantina. Foto: Pixabay
Coronavirus carantina. Foto: Pixabay

Multipla campioană olimpică, mondială și europeană Andreea Răducan a vorbit, la DC News, despre evenimentul sportiv al anului la Timişoara, "Liberty Marathon 2021"

"Ce mod mai bun de a ieşi din pandemie şi de a sărbători cumva acest lucru, decât să ne întâlnim, să putem socializa, să ne bucurăm de sport împreună, nu neapărat să ne întrecem care este cel mai bun, ci pur şi simplu pentru psihicul nostru, pentru moralul nostru. Mulţi dintre cei cu care am discutat au povestit de faptul că toată această perioadă a fost destul de dificilă chiar şi din punct de vedere psihologic.

Or faptul că avem posibilitatea să ne reconectăm cu oamenii dragi sau cu prietenii, cu colegii, de ce nu, e de bun augur mai ales în cadrul unui astfel de eveniment, un maraton. Sportul uneşte oamenii de peste mări şi ţări. Este, totuşi într-un an olimpic şi cu atât ma mult poate că interesul pentru sport creşte, ori eu sunt aici să-i încurajez, să-i asigur că ceea ce se organizează, ceea ce se va întâmpla la Timişoara pe 26 septembrie este organizat în cel mai mic detaliu. Toate informaţiile despre participare, înscriere, le găsiţi pe site-ul Universităţii şi absolut toate informaţiile în plus.”

Andreea Răducan este ambasadoarea UVT Liberty Marathon 2021

Află mai multe detalii despre acest subiect pe DC NEWS

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel