Prima zi de școală în pandemie. Aida Parascan de la Masterchef: Am discutat cu un avocat. Până la urmă, copiii mei așa au ales

Angela Sabău |
Data publicării:

Aida Parascan, câștigătoarea premiului „Masterchef” în 2013, mamă a trei copii, a vorbit, în exclusivitate pentru DCNews, despre noul an școlar. 

Şcoala a început pe 14 septembrie, însă într-un mod diferit față de ceilalți ani. Copiii s-au rupt de părinţi încă de la poarta şcolii şi au stat departe de colegi şi profesori. În clase nu a mai mirosit a flori, ci a dezinfectant.

Aida Parascan, mamă a trei copii, a spus ce părere are despre măsurile luate în contextul pandemiei, dezvăluind și ce discuție a purtat cu un avocat. 

„Am trei copii. Cel mare este la facultate, băiatul în clasa a VI-a, iar cea mică în clasa a III-a. Astăzi nu i-am trimis la școală. Doamna dirigintă și doamna învățătoare au spus că azi nu e obligatoriu să mergem și am decis așa pentru a evita și aglomerația. Începând de mâine, vor merge amândoi la școală (...) 

Chiar ieri am avut o discuție cu doamna învățătoare și doamna dirigintă. Mă gândeam să nu-i trimit la școală, pentru că, sincer, mi se pare că îi chinui cu măștile pe față, cu toate restricțiile. Copiii s-au întâlnit în parc, s-au jucat împreună, au râs împreună, și acum, la școală, trebuie să stea distanțați. Pare că sunt pedepsiți, fără să fi făcut nimic greșit. Am discutat cu ele, mi-au spus că trebuie să poarte mască. Eu le-am spus că mă voi gândi. Prin orice test, pot să demonstrez că sunt sănătoși. Am vorbit și cu un avocat, care mi-a spus că... ”

Urmărește continuarea interviului pe DC NEWS

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel