Primarul Capitalei: Nicidecum Bucureștiul nu intră în carantină

Adisa Codruț |
Data publicării:
Coronavirus
Coronavirus

Primarul general al Bucureștiului, Nicușor Dan, a declarat marți seara, la un post TV, că nu se impune, ”pentru moment”, carantină în Capitală.

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a afirmat, marţi seară, 8 decembrie, că la acest moment nu se impune carantinarea Bucureştiului.

"Nicidecum Bucureştiul nu intră în carantină. (...) Pentru moment nu se pune această problemă. (...) Carantina se impune când un anumit indicator, pe care am învăţat cu toţii să îl calculăm acum, trece de un anumit nivel. Nu suntem încă acolo. Indicatorul acesta spune în linii mari câte persoane sunt infectate într-o localitate, în cazul nostru în Bucureşti, în acest moment. Acest indicator pentru Bucureşti este undeva în jur de 6 şi nu se impune în acest moment carantinarea. O să vedem ce se va întâmpla în zilele viitoare. Eu sper ca acest indicator să reuşim să îl menţinem la nivelul la care este", a declarat Nicuşor Dan, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel