Primul caz de COVID în Satul Olimpic din Tokyo, depistat cu o săptămână înainte de începerea Jocurilor Olimpice

Adisa Codruț / 17 iul 2021 / 11:11

A fost anunțat primul caz pozitiv de COVID în Satul Olimpic din Tokyo.

Cu aproximativ o săptămână înainte de deschiderea Jocurilor Olimpice de la Tokyo, un prim caz pozitiv de coronavirus a fost confirmat în Satul Olimpic. Cazul a fost confirmat de Comitetul de Organizare al JO de la Tokyo. Toshiru Muto, directorul executiv al comitetului, nu a precizat identitatea persoanei testate pozitiv şi nici naţionalitatea acestuia. De asemenea, nu a fost precizat dacă este vorba de o persoană vaccinată sau nevaccinată.

Oficialul nipon a precizat că au fost luate toate măsurile pentru a împiedica răspândirea infecţiei, astfel încât toţi atleţii din Satul Olimpic să se simtă în siguranţă. Cinci atleţi au fost testaţi pozitiv la sosirea în Japonia. Ei au fost izolaţi şi trebuie să urmeze o serie de reguli stricte de igienă.

Organizatorii şi Comitetul Olimpic Internaţional fac eforturi pentru a asigura publicul larg şi sportivii participanţi că JO se vor desfăşura într-un cadru sigur pentru toată lumea, arată Agerpres.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy