Primul deces de coronavirus în rândul sindicaliștilor TESA din Sănătate

Dana Lascu / 19 oct 2020 / 16:47
Lumânări  FOTO: Pixabay
Lumânări FOTO: Pixabay

Sindicaliștii de la Uniunea TESA din Sănătate au anunțat luni, că a fost înregistrat primul deces provocat de coronavirus în rândul membrilor săi. Este vorba despre o angajată de la Biroul RUNOS al Spitalului Județean Brașov. 

„Vă anunțăm cu tristețe că Uniunea TESA a înregistrat primul deces în rândul sindicaliștilor săi în lupta cu Covid 19. Este vorba de colega noastră Gabriela Iliescu din cadrul Biroului Runos de la Spitalul Județean Brașov care a plecat dintre noi la doar 49 de ani, răpusă de Covid 19. A lăsat în urmă o față de 18 ani, o familie îndurerată. Găbița era membu al Sindicatului TESA din SJU BRAȘOV, afiliat Uniunii TESA. Întregul birou RUNOS de la SJU Brașov este în acest moment în izolare, având 7 angajate testate pozitiv cu Covid-19, dar asimptomatice”, a anunțat, luni, Uniunea TESA din Sănătate pe pagina de Facebook.

În același context, sindicaliștii TESA din Sănătate atrag atenția că angajații din sector, deși expuși riscului, nu beneficiază de sporul de pandemie, situat între 55 și 85%.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy