Principala sursă de contaminare cu COVID. Opinia dr Tudor Ciuhodaru

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Autobuz
Autobuz

Medicul Tudor Ciuhodaru a declarat, pentru Dc News, care este, în opinia sa, principala sursă de contaminare.

Medicul Tudor Ciuhodaru susține că ar fi trebuit asigurarea suplimentară a mijloacelor de transport în comun în ce privește răspândirea infecției COVID-19.

”În Belgia nu poți să stai pe scaunul vecin într-un mijloc de transport în comun, numărul de locuri este limitat, sunt marcaje... Cineva verifică foarte clar să nu mergem ca în studenția mea, adică inclusiv pe scară. (...) Trebuia suplimentat, reglat, trebuia limitat și controlat accesul oamenilor în stațiile de autobuz, tramvai, metrou”, a afirmat Ciuhodaru.

Acesta a mai dat și modelul turcesc aplicat în mijloacele de transport în comun. Care este acesta puteți citi pe DC News.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel