Problema cu care se confruntă populația. Andrei Baciu: ”Pare banal și pare simplu”

Adisa Codruț |
Data publicării:
Coronavirus
Coronavirus

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății Andrei Baciu a declarat că populația se confruntă cu un element ”banal” și simplu”: un grad de oboseală, un surmenaj, nu doar fizic.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andrei Baciu, a amintit, vineri seară, o problemă cu care se confruntă populația în pandemie și care este trecută cu vederea. 

”Pare banal și pare simplu, dar mai intervine și un alt element: există un grad de oboseală, de surmenaj, nu numai fizic, dacă ești implicat într-o activitate sau dacă viața ta s-a schimbat în vreun fel, ci și un grad de oboseală cauzat de avalanșa de informații și de schimbări în societate, de o manieră generală. Avalanșa poate duce la oboseală și la ineficiență, la o lipsă de complianță”, a declarat Andrei Baciu la B1 TV.

Mai multe puteți citi pe DC News.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel