Radu Gănescu, despre dispariția medicamentelor din România. Interviurile DC Medical

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Radu Gănescu, președinte COPAC
Radu Gănescu, președinte COPAC

Radu Gănescu, președintele Coaliției Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România (COPAC) explică, la Interviurile DC Medical, situația pacienților care nu mai au medicamente de la 2 noiembrie.

Din 2 noiembrie a expirat prețul pentru câteva zeci de medicamente, iar fosta administrație sanitară nu a găsit soluții pentru menținerea acestora în România. Soluții s-au găsit, însă, în instanță. 

Radu Gănescu, președintele Coaliției Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România (COPAC) vine la Interviurile DC Medical, pentru a explica situația pacienților care ar fi rămas fără medicamente de la 2 noiembrie și cum s-a reușit evitarea acestei crize.

Emisiunea va putea fi urmărită în câteva minute pe Facebook și Youtube ale DC Medical. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel