Raed Arafat, despre bărbatul infectat din București care nu a stat izolat. Ce s-a întâmplat cu contacții săi

Dana Lascu / 08 Martie 2020 / 13:01
Coronavirus, infectie
Coronavirus, infectie

Bărbatul infectat cu coronavirus din București, care a venit în România de la Roma pe 27 februarie, nu a stat autoizolat la domiciliu, ci s-a întâlnit cu fiica sa și cu prietenul acesteia. Raed  Arafat a dat explicații

Bărbatul infectat cu coronavirus din București, care a venit pe 27 februarie de la Roma cu avionul, nu s-a autoizolat la domiciliu, dar „ nu a prea ieșit din casă”, au confirmat autoritățile române. El s-a întâlnit cu iubita sa, cu fiica sa și cu prietenul acesteia. 

„Eu știu că oricum a fost luată decizia de izolare a lor, nu pot să vă confirm 100% dacă au fost izolați la centrul de carantină sau la domiciliu. Ieri a fost discuția de a fi duși chiar la centrul de carantină din București până ce vor fi testați și după asta se va decide dacă rămân acolo sau se întorc la domiciliu.  date suplimentare o să venim cu ele când o să le știm”, a declarat secretarul de stat dr Raed Arafat, într-o conferință de presă. 

Este vorba de al 12-lea caz de infecție cu coronavirus diagnosticat în România. În total avem și la această oră 13 cazuri de infecție. 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy