Raed Arafat, despre bărbatul infectat din București care nu a stat izolat. Ce s-a întâmplat cu contacții săi

Dana Lascu |
Data publicării:
Coronavirus, infectie
Coronavirus, infectie

Bărbatul infectat cu coronavirus din București, care a venit în România de la Roma pe 27 februarie, nu a stat autoizolat la domiciliu, ci s-a întâlnit cu fiica sa și cu prietenul acesteia. Raed  Arafat a dat explicații

Bărbatul infectat cu coronavirus din București, care a venit pe 27 februarie de la Roma cu avionul, nu s-a autoizolat la domiciliu, dar „ nu a prea ieșit din casă”, au confirmat autoritățile române. El s-a întâlnit cu iubita sa, cu fiica sa și cu prietenul acesteia. 

„Eu știu că oricum a fost luată decizia de izolare a lor, nu pot să vă confirm 100% dacă au fost izolați la centrul de carantină sau la domiciliu. Ieri a fost discuția de a fi duși chiar la centrul de carantină din București până ce vor fi testați și după asta se va decide dacă rămân acolo sau se întorc la domiciliu.  date suplimentare o să venim cu ele când o să le știm”, a declarat secretarul de stat dr Raed Arafat, într-o conferință de presă. 

Este vorba de al 12-lea caz de infecție cu coronavirus diagnosticat în România. În total avem și la această oră 13 cazuri de infecție. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel