Raed Arafat, mesaj pentru cei care nu cred în pandemia cu coronavirus: Am ajuns la o fază hilară!

Dana Lascu |
Data publicării:
Dr Raed Arafat. Sursa: Facebook
Dr Raed Arafat. Sursa: Facebook

Secretarul de Stat Raed Arafat are un mesaj dur pentru cei care neagă existența pandemiei de coronavirus.

„Pentru cei care pun la îndoială încă faptul că infecția cu COVID 19 continuă, cifrele nu sunt în scădere", atrage atenția secretarul de stat Raed Arafat.

Medicul, care este șeful DSU, spune că doar în ultimele 4 zile peste o mie de cazuri noi de infecție au fost înregistrate oficial.

„Iată ce s-a întâmplat în ultimele 4 zile:
Luni- 349 cazuri noi,
Marți- 325 cazuri noi,
Miercuri- 270 cazuri noi,
Azi Joi- 392 cazuri noi.

Până acum din păcate am depășit 850 de decese.

Pe plan mondial până acum s-au confirmat 3.846.226 de persoane și au decedat din păcate 265.873 de persoane, iar pandemia este doar la începutul ei.

De aceea solicităm în continuare oamenilor să aibă grijă, să aibă răbdare, să fie înțelepți, și să respecte în continuare regulile de distanțare, indiferent cât de greu le este și indiferent ce păreri sau „trăsneli" citim pe rețelele de socializare sau ascultăm în spațiul public.

Am ajuns la o fază hilară încât nu mai avem răbdare să terminăm ce am început cu bine, și ni se induce în continuare ideea că nu ar mai fi nevoie de măsuri și ideea că totul este bine și că măsurile care au fost luate ar fi fost nejustificate și incorecte.

Unii chiar încearcă să convingă populația că boală nu ar există și că totul ar fi o invenție și o conspirație, însă mă întreba dacă vreunul dintre aceștia se va simți pentru un moment responsabil pentru îmbolnăvirea sau decesul unei persoane care a luat de bune datele false și manupulative răspândite de acesta.

Eu va rog, în continuare, să respectați regulile și să aveți grijă, indiferent ce vi se spune, pentru că regretul vine prea tearziu și cu costuri care pot fi foarte mari!", a scris dr Raed Arafat, pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel