Nouă conducere la RASCI

Adisa Codruț |
Data publicării:
Documente
Documente

Asociația Reprezentativă pentru Segmentul de Medicamente fără Prescripție Medicală, Suplimente Alimentare și Dispozitive Medicale pentru Îngrijire Personală din România (RASCI) și-a reales echipa de conducere.

Reprezentanții RASCI - Asociația Reprezentativă pentru Segmentul de Medicamente fără Prescripție Medicală, Suplimente Alimentare și Dispozitive Medicale pentru Îngrijire Personală din România - anunță că au o nouă echipă de conducere.

Președinte a fost reales, pentru al treilea mandat, Răzvan Bosinceanu. Cu o experiență de peste 19 ani în industria farmaceutică, acesta este președinte al Consiliul Director RASCI, membru în Adunarea Generală RASCI, membru în Consiliul Director AESGP, dar și Business Development Manager Self Care Romania în cadrul Diviziei de Consumer Health Care a Johnson & Johnson România.

”Mă onorează încrederea oferită de membrii Asociației și mă bucur că avem astfel oportunitatea să continuăm în aceeași formulă proiectele începute. Realegerea Board-ului RASCI vine ca o reconfirmare a angajamentului pe care ni l-am asumat încă de la înființarea Asociației și mă bucur că am reușit să contribuim semnificativ la dezvoltarea industriei de self-care din România. Continuitatea proiectelor RASCI a fost posibilă și datorită constanței și dedicării echipei de conducere, precum și a implicării deosebite a membrilor și partenerilor noștri. Pe parcursul a două mandate am reușit să aducem RASCI mai aproape de obiectivele sale decât ne imaginam posibil într-un timp atât de scurt. Sunt sigur că, acest al treilea mandat va fi marcat de curaj și perseverență și va fi încununat de succes, așa cum ne-am obișnuit deja”, afirmă Răzvan Bosinceanu.

Vicepreședinte RASCI a fost reales, tot pentru al treilea mandat, Iulia Roșian. Aceasta are o experiență de peste 18 ani în industria farmaceutică. În cadrul RASCI, Iulia Roșian reprezintă compania Sanofi din poziția de General Manager Consumer Health Care Sanofi România-Moldova.

„Pentru mine este un privilegiu să fac parte din echipa RASCI și să contribui la efortul comun prin care, împreună cu colegii mei, membri RASCI, să generăm schimbări cu impact pozitiv atât pentru consumator, cât și pentru sistemul de sănătate din România. Consider că, având o voce comună, noi toți cei din industrie putem oferi consumatorilor nu doar soluții de autoîngrijire individualizate și eficiente, ci și acces la informații care să-i ajute să ia deciziile potrivite pentru sănătatea lor, transformându-i astfel în managerii propriei sănătăți. Prin tot ceea ce întreprindem în RASCI, ne dorim să creștem gradul de responsabilizare și maturizare a consumatorului român, astfel încât acesta să poată distinge între situațiile în care își poate autogestiona starea de sănătate și cele în care este necesară recomandarea unui medic sau farmacist”, a declarat Iulia Roșian.

Din echipa de conducere fac parte și Ana-Diana Buru, Regulatory Affairs Lead România, Moldova și Balcani în cadrul GlaxoSmithKline Consumer Healthcare, Mike Seidel, Country Commercial Lead Bayer Consumer Health  România, Bulgaria și Moldova și Ioan Costin Vasilescu, Head of Regulatory & Medical Affairs South East Europe în cadrul companiei Reckitt Benckiser. Toți membrii Consiliului Director RASCI își vor desfășura activitatea în acest rol pentru un mandat de 2 ani. Totodată, Diana Mereu își menține poziția de Director Executiv al Asociației.

RASCI susține administrarea responsabilă și avizată de medicamente fără prescripție medicală, suplimente alimentare și dispozitive medicale pentru îngrijire personală, prin informarea corectă și educarea consumatorilor români.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel