Rețetă SIMPLĂ și IEFTINĂ pentru a scăpa de durerile de spate. Cel mai eficient LEAC

DCMedical Team |
Data publicării:
imagine cu rol ilustrativ
imagine cu rol ilustrativ

Durerea de spate poate să apară în zona cervicală, toracică, lombară sau sacrală. Poate fi o durere sâcâitoare, care ne împiedică să ne desfășurăm activitățile zilnice. Ce este de făcut în acest sens?

Durerile de spate pot să apară, așa cum spuneam, în mai multe zine ale coloanei: în zona cervicală, toracică, lombară sau sacrală.

Dintre acestea, însă, „zona lombară este cea mai comună zonă pentru durere, care este, cumva, determinată de faptul că, aici, se susține cea mai mare parte a greutății din partea superioară a corpului. Episoadele durerilor de spate pot fi acute, sub-acute sau cronice, în funcție de durată. Durerile de spate sunt printre cele mai comune motive pentru care oamenii merg la medic și una dintre cauzele principale ale dizabilității la nivel mondial. Majoritatea oamenilor au dureri de spate cel puțin o dată pe parcursul vieții”, explică, EXCLUSIV la DC Medical, Dr. Tarek Nazer, medic primar Ortopedie,Traumatologie și Medicină Sportivă.

Pe lângă un consult medical, în urma căruia medicul ortoped va identifica exact cauza durerilor de spate, există un tratament miraculos, care ne scapă de durerile articulare și reumatice, într-un timp foarte scurt.

Rețeta este pe bază de gelatină

Ai nevoie de

- 10 g de gelatină

- 100 ml de apă rece

Amestecă apa și gelatina și lasă pasta așa peste noapte. A doua zi, bea jumătate din cantitatea de gelatină pe stomacul gol, iar cealaltă jumătate, seara. Dacă nu-ți place gustul, poți adăuga miere sau suc de lămâie. 

Tratamentul cu gelatină se ține în cure de câte 30 de zile, o dată la 6 luni.

Gelatina - Cel mai eficient leac împotriva durerilor de articulații

Gelatina este un produs de origine animală, care se găsește în principal în pielea și oasele animalelor, fiind o substanță bogată în colagen, cu proprietăți excelente asupra sănătății.

Gelatina conţine aproximativ jumătate din cei 18 aminoacizi esenţiali pentru sănătatea pielii, unghiilor şi părului, precum şi pentru fortificarea sistemului imunitar şi menţinerea greutăţii corporale.

Pe lângă contribuţia sa la prepararea unor prăjituri delicioase, gelatina se poate transforma într-un remediu excepţional pentru problemele articulaţiilor, durerilor de spate, de picioare sau de gât, se arată într-un video pe Youtube

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel