Urmărește dezbaterea live

Scandal flyer anti-vaccin. Reacția medicului care apare în afiș

Steluța Indrei |
Data actualizării: | Data publicării:

Medicul care apare în flyerul anti-vaccin falsificat este Daniela Ștefănescu, medic de familie cu peste 30 de ani în îngrijirea copiilor. Într-un mesaj postat pe pagina sa de facebook, medicul spune că va sesiza organele abilitate privind folosirea imaginii sale în mod ilegal.  

Redăm mesajul dr. Daniela Ștefănescu:

„Sunt un medic de familie cu o experiență de peste 30 de ani în îngrijirea copiilor. Am crescut câteva generații de copii, asfel încât astăzi am în îngrijire copiii celor pe care i-am vaccinat, tratat și crescut la început de carieră.

Cred în vaccinare și sunt conștientă că prin vaccinare am salvat zeci de vieți ale micilor mei pacienți, care altfel ar fi fost condamnați să se îmbolnăvească de boli grave ce pot fi prevenite prin intermediul vaccinurilor.

În urmă cu doi ani am acceptat să particip la o campanie OMS/UNICEF, unde mi-am dat acordul pentru folosirea unor imagini din activitatea de vaccinare de la cabinetul meu. Constat cu stupoare că astăzi imaginea mea din campania OMS apare fără acordul meu, pe rețelele de socializare, într-un mesaj anti-vaccinare, care este distribuit sub formă de pliant în cutiile poștale ale cetățenilor.

Voi sesiza organele abilitate privind utilizarea imaginii mele în mod ilegal.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel