Scandal flyer anti-vaccin. Reacția medicului care apare în afiș

Steluța Indrei / 06 sep 2018 / 22:40

Medicul care apare în flyerul anti-vaccin falsificat este Daniela Ștefănescu, medic de familie cu peste 30 de ani în îngrijirea copiilor. Într-un mesaj postat pe pagina sa de facebook, medicul spune că va sesiza organele abilitate privind folosirea imaginii sale în mod ilegal.  

Redăm mesajul dr. Daniela Ștefănescu:

„Sunt un medic de familie cu o experiență de peste 30 de ani în îngrijirea copiilor. Am crescut câteva generații de copii, asfel încât astăzi am în îngrijire copiii celor pe care i-am vaccinat, tratat și crescut la început de carieră.

Cred în vaccinare și sunt conștientă că prin vaccinare am salvat zeci de vieți ale micilor mei pacienți, care altfel ar fi fost condamnați să se îmbolnăvească de boli grave ce pot fi prevenite prin intermediul vaccinurilor.

În urmă cu doi ani am acceptat să particip la o campanie OMS/UNICEF, unde mi-am dat acordul pentru folosirea unor imagini din activitatea de vaccinare de la cabinetul meu. Constat cu stupoare că astăzi imaginea mea din campania OMS apare fără acordul meu, pe rețelele de socializare, într-un mesaj anti-vaccinare, care este distribuit sub formă de pliant în cutiile poștale ale cetățenilor.

Voi sesiza organele abilitate privind utilizarea imaginii mele în mod ilegal.”

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2020 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.23
YesMy