Scandal cu rezidenți și doi medici, la Secția de Nefrologie a Spitalului Sf Ioan

D.C. |
Data publicării:
Medicul filmat a refuzat să îi lase pe rezidenți să semneze condica de prezență, trecându-i absenți
Medicul filmat a refuzat să îi lase pe rezidenți să semneze condica de prezență, trecându-i absenți

Mai mulți rezidenți acuză doi medici de la Secția de Nefrologie a Spitalului Sf Ioan din București că i-au trecut abuziv ca fiind absenți, în timp ce medicii în cauză susțin că rezidenții refuză să-și făcă treaba. Rezidenții au filmat discuția cu medicii și au publicat-o pe social media.

Spiritele s-au încins joi, la Spitalul de Urgență „Sf Ioan", din București, la secția de Nefrologie, unde mai mulți rezidenți o acuză pe șefa secției că nu le dă voie să semneze în condica de prezență, deși unii dintre ei ar fi fost în gardă de peste 30 de ore și ar fi completat fișele pacienților.

Medicii rezidenți au filmat-o pe șefa secției în timp ce aceasta le explica motivul pentru care au fost trecuți absenți.

„Ce faceți este ilegal, noi suntem prezenți pe secție și nu ne lăsați să ne semnăm (...) Nu plecăm niciunul până nu ne lăsați să ne semnăm”, strigă unul dintre rezidenți.

Șefa de secție susține că refuză să îi lase să semneze în condică pentru că rezidenții nu au fost respectat regulile secției și nu și-au făcut treaba. „Atâta timp cât nu respectați regulile secției, sunteți absenți. Eu v-am trecut astăzi absenți!", se aude aceasta, pe înregistrare.

După ce amenință că se fac plângere la ITM, rezidenții insistă să fie lăsați în condică și cer să facă o poză după ce semnează, dar șeful secției refuză să îi lase pentru că nu și-ar fi făcut treaba. La final, pleacă cu condica la subraț.

Filmarea a fost publicată pe mai multe grupuri de Facebook și pe Youtube, sub titlul „Rezidenți umiliți de șefa de secție Ileana Văcăroiu și coordonatoare Rădulescu Daniela".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel