Secretul unui păr lung și sănătos. Trucul artistei Maria Dragomiroiu

Adisa Codruț |
Data publicării:
Descriere foto: Maria Dragomiroiu, captură foto YouTube
Descriere foto: Maria Dragomiroiu, captură foto YouTube

Artista Maria Dragomiroiu a dezvăluit pe Youtube cum își întreține, de ani buni, părul lung și frumos.

Maria Dragomiroiu a dezvăluit secretul părului ei lung și sănătos. Artista nu doar că a făcut public modul în care își îngrijește pletele lungi, dar a și filmat tot procesul. Cântăreața de muzică populară s-a filmat în timp ce își spală părul, pentru a le arăta fanilor trucul care o ajută să își mențină pletele lungi. 

Artista are un păr bogat și sănătos, care a făcut de multe ori subiectul primelor pagini ale ziarelor. Mulți sunt cei care se întreabă cum face să își păstreze părul atât de lung și de strălucitor. Așteptarea a luat sfârșit, pentru că Maria Dragomiroiu și-a dezvăluit secretul.

Procesul durează 40-45 minute. „Mă pieptăn întâi, ca să elimin părul mort, dau cu dușul așa pe el. Urc un lighean pe un scaun, pun apă, nu prea fierbinte, și puțin șampon ca să se facă puțină spumă. Apoi torn puțin șampon în mână, asta e poziția cu capul în jos la lighean, îl spăl ca pe rufe. Apoi punem puțin balsam tot în lighean și îl înmuiem. Apoi, ca să-l uscăm facem morișca! O dată pe săptămână îl spăl, nu mai des”, a explicat Maria Dragomiroiu pe Youtube.

Citiți despre întreg procesul pe Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel