Situație de criză la Spitalul Județean Craiova: pacienții COVID de la ATI, ventilați mecanic, câteva minute. Motivul

Adisa Codruț |
Data publicării:
Medic
Medic

Situație de coșmar la Spitalul Județean Craiova unde, preț de circa 10 minute, cadrele medicale au ventilat mecanic 8 pacienți COVID internați la ATI.

Medicii de la Spitalul de Urgență Craiova au fost nevoiți să ventileze mecanic pacienții internați pe secția ATI deoarece au sărit siguranțele de la tabloul electric. Unitatea de Primiri Urgențe (UPU), recent reabilitată, unde nici măcar nu se făcuse recepția, a fost transformată peste noapte în secție ATI COVID, anunță Antena 3.

Când a fost introdus al 9-lea pacient pe secție, toate aparatele au început să bipăie. Cei 8 pacienți COVID de pe secția ATI au fost ventilați mecanic sâmbătă, 9 octombrie, după ce au sărit siguranțele.

Sursa citată precizează că personalul tehnic se afla în spital în acele momente și a reușit să intervină la timp și să redreseze situația. 29 de pacienți sunt în izolator și așteaptă un loc pe secția ATI, la nivelul Craiovei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel