Șnițele făcute la nervi, rețeta fabuloasă a lui chef Scărlătescu. Le mănânci pe toate!

DCMedical Team / 12 feb 2021 / 11:57

Chef Cătălin Scărlătescu are o rețetă fabuloasă de șnițele, pe care a inventat-o la nervi. 

Povestea șnițelelor începe cu 18 ani în urmă, pe vremea când Cătălin Scărlătescu lucra ca bucătar la o terasă.  

"În 2003, înnebunise lumea cu crochetele de pui, reţeta asta era bestseller la noi pe terasă. La un moment dat, un client a cerut să fac ceva la gujoanele de pui, să fie mai altfel. M-am întors nervos în bucătărie, am luat o pungă de fulgi de porumb care era pe acolo şi am dat cu ea de perete şi de masă. Am auzit cum s-au zdrobit alea şi mi-a venit ideea să le dau prin crocantul obţinut. Aşa mi-a venit ideea. Dacă brevetam ideea atunci, eram milionar azi.", a declarat chef Cătălin Scărlătescu.

Cum se prepapră șnițelele

Se iau bucățile de carne și se condimentează cu sare, piper și alte ierburi aromatice, în funcție de gustul și preferințele fiecăruia. Apoi se scufundă într-un amestec pe bază de unt și se tăvălesc bine prin fulgi de porumb (zdrobiți cât mai fin) și miere. Bucățile de șnițele se rumenesc într-o tigaie cu ulei. 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy