Spitalul Colentina a deschis de azi secția de Cardiologie: și celelalte secții vor fi deschise treptat

Florina Pop / 18 mai 2021 / 15:11
Salon de spital    FOTO: pexels.com
Salon de spital FOTO: pexels.com

Conducerea Spitalului Colentina din București a anunțat că de marți, 18 mai, că a deschis secția de Cardiologie a unității medicale.

De marți, 18 mai, a fost redeschisă secția de Cardiologie a Spitalului Colentina din București pentru pacienții non-COVID. ”Și celelalte secții vor fi deschise, treptat, până la sfârșitul acestei săptămâni”, anunță conducerea Spitalului.

Potrivit sursei citate, DSPMN a eliberat, la sfârșitul săptămânii trecute, un aviz temporar de funcționare în regim mixt – pacienți COVID și pacienți non-COVID.

”În zilele următoare, treptat, va continua deschiderea secțiilor din cadrul spitalului, astfel încât, la sfârșitul acestei săptămâni, întreaga activitate medicală să se deruleze în regim mixt, la toată capacitatea, pentru pacienți COVID și non-COVID. Precizăm că, funcționarea spitalului în regim mixt se va face cu respectarea strictă a circuitelor separate, conform reglementărilor în vigoare”, se mai arată în anunțul reprezentanților Spitalului Colentina de pe Facebook.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy